A 2N interkomjai többet tudnak egyszerű ajtónyitásnál és hívásokál

Ismerje meg az Automation szekció végtelen világát, ahol összetett szituációkat állíthat be programozás nélkül. Például, ha valaki megrúgra az ajtót, az interkom hangot játszhat le, aktiválhat egy riasztást és videofelvételt indíthat.

Az Automation szekció megtalálható interkom webes interfészén. Az Automation opciók a lila Services szekcióban vannak. Használhatja ezt az eszközt anélkül, hogy tudna programozni. Igazán egyszerű. Csak válasszon az előkészített események, műveletek és feltételek listájából. Mit is jelentenek ezek a kifejezések?

Esemény – felhasználói bejelentkezés, kártyalehúzás, egy megadott időpont, kódbevitel, csendes riasztás aktiválása, mozgásérzékelés a kamerán vagy az ajtót megrúgják.

Művelet – kapcsoló aktiválása, ajtó nyitása, hívás indítása, hang/üzenet lejátszása, e-mail küldése vagy http parancs küldése.

Feltétel – igaz, hamis, hívás állapot, biztonság állapot.

Húzza a kiválasztott eseményeket, műveleteket és feltételeket az Automation asztalra. Kösse őket össze és kreáljon összetett szituációkat az interkom funkcióiból az ügyfelek megelégedésre.

Az Automation szekció nem csak az interkomokhoz van tervezve. Minden 2N beléptető olvasóban is benne van.

Szituációk létrehozásához először adjon meg egy Enhanced Integration licenckulcsot vagy egy Gold licenckulcsot az interkomban. Az Automation szekció licenc nélkül elérhető a 2N Access Unit termékcsaládban.

További információkat a 2N weboldalán talál.