A BriefCam megoldása hitelesítést kapott a Milestone-tól

A BriefCam, a videotartalom analitika és Video Synopsis® megoldások iparvezető ellátója, bejelentette, hogy a bővíthető videotartalom analitika platformja ismét elnyerte a hitelesítést a Milestone Systems XProtect VMS-hez. A BriefCam tökéletesen együttműködik harmadik féltől származó termékekkel, szabadságot nyújtva a partnereknek és végfelhasználónak a megoldások kiválasztásában, miközben egy ütőképes, skálázható és egyszerűen használható videotartalom analitika platformot kapnak.

A BriefCam, amely Milestone Platinum Technológiai Partner, továbbá bejelentette a részvételét az új Milestone Marketplace-en, amely egy digitális közösségi platform a Milestone üzleti partnereknek intelligens megoldások tervezéséhez.

A BriefCam videotartalom analitika megoldásai már 2009-től szerves részei a Milestone XProtect VMS környezetnek, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy órák videofelvételeit tekintsék át pár perc alatt, kijelöljenek fontos objektumokat, nagymértékű betekintést nyerjenek a működésük hatékonyságáért és az adatokon alapuló döntéshozatalért, továbbá valós idejű riasztásokat kaphassanak a gyors helyzetfelismerésért. Ez a hitelesítés megerősíti a vállalatok hosszú ideje fennálló együttműködését, biztosítva azt, hogy az aktuális és az új ügyfelek a legmagasabb fokú funkcionalitást és teljesítményt élvezhessék.

„Nagy örömmel tölt el minket, hogy elnyertük a Milestone-nal való hitelesítést a v5.3-as platformunkkal,” magyarázza Stephanie Weagle, CMO, BriefCam. „A Milestone-nal, a folyamatos közös munkánknak köszönhetően, ellenőrzött integrációt nyújtunk a BriefCam úttörő videotartalom analitika platformjával a partneri ökoszisztémának.”

„Továbbra is izgatottan figyeljük, ahogy a BriefCam továbbra is értéket ad a partnereink és ügyfeleink kezébe, ahogyan azt tette az elmúlt 10 évben,” mondta a Milestone-tól Jeremy Scott, Strategic Alliances Program Manager, Americas. „A BriefCam mélyen integrálva van a megoldásunkkal, igény szerinti és valós idejű működést is kínálva, és zökkenőmentesen elérhető az XProtect Smart Client felhasználói felületéről. Mivel a vállalataink a kínálatainkat folyamatosan fejlesztik, izgatottan várom, hogy a technológiáink milyen magasra emelik legközelebb a lécet.”

Milestone Marketplace

A BriefCam v5.3 videotartalom analitika platformja elérhető a Milestone Marketplace-ről, amely a Milestone új digitális piactere, virtuális bemutatóterme és találkahelye technológiai partnerek számára, akik globális mértékeket öltve kerülhetnek kapcsolatba rendszerintegrátorokkal. A Milestone Marketplace innovatív partneri applikációkat, hardvereket és szolgáltatásokat mutat be, instrukciókkal és véleményekkel együtt. Segít Önnek eligazodni az egyre csak bővülő választékban, leegyszerűsíti az összetett döntéseket, inspirációt és lehetőségeket meríthet, és összerakhatja a teljes videomenedzsment rendszer összes darabkáját, mindezt egy nyílt platformmal. További információkért tekintse meg a BriefCam-et a Marketplace-en.

A BriefCamről

A BriefCam az a mélytanulás és Video Synopsis® megoldások iparvezető szállítója, amelyekkel gyorsan áttekinthet és kereshet videofelvételeket, arcfelismerést végezhet, valós idejű riasztásokat kaphat és nagy mennyiségű felvételbe nyerhet egyidőben betekintést. A nyers videók hasznos adatokká alakításával a BriefCam jelentősen lecsökkenti a biztonsági fenyegetésekre adott válasz reakcióidejét, miközben növeli a biztonságot és optimalizálja a műveleteket. A BriefCam díjnyertes termékeit bevetik a hatóságok, közbiztonsági szervezetek, kormányzatok, szállítmányozási ügynökségek, nagyméretű vállalatok, egészségügyi és tanulmányi intézmények, és helyi közösségek szerte a világban. További információkért a videók hasznos adatokká történő alakításáról keresse fel a BriefCam weboldalát.