AXIS Parking Violation Detection – a folyamatosabb forgalomért és biztonságosabb városokért

  • Parkolási kihágások megbízható detektálása
  • Azonnali reakcióképesség
  • Optimális erőforráshasználat – maximális hatékonyság
  • Megfizethető és skálázható megoldás

Az AXIS Parking Violation Detection az egy éjjel-nappali parkolás-megfigyelési megoldás, amely automatikusan küld egy riasztást, ha potenciális parkolási kihágást észlel. Ezzel csökkenthető a forgalmi torlódás és zavarok az illegális parkolás által a városi utakon és más területeken, ahol a parkolási kihágások megzavarhatják a forgalmat.

Reagáljon gyorsan és hatékonyan

Az AXIS Parking Violation Detection beállítható úgy, hogy egy egész sugárutat lefedjen, több kamera felhasználásával az egyes sávokban 100 méterig. Egyszerűen beállíthat detektálási zónákat, ahol a járművek nem állhatnak meg vagy parkolhatnak le, mint például buszsávokban, bicikli utakon vagy mozgássérült parkolókban. Az alkalmazás automatikusan küld ez riasztást a VMS-nek, amint egy potenciális kihágást érzékel. Egy rendőr ezután gyorsan ki tudja vizsgálni a helyzetet és ha szükséges, elszállíttathatja a járművet.

Az illegális parkolás komoly forgalmi torlódásokat okozhat a városokban, károkat okozhat az üzlettulajdonosoknak, és frusztráló, sőt veszélyes lehet az utakat használóknak. A parkolási kihágások pontosabb detektálása elősegíti a lakók rendszerbe vetett bizalmát és csökkenti a jegyek és büntetések kiadásait.

Minimális erőbefektetés. Maximális hatékonyság

Ezzel a megfizethető videoanalitikával kamerák százait elemezheti ki egyidőben, így az incidenseket hatékonyabban kezelheti és oda fordíthat erőforrásokat, ahová szükséges. A pontosabb és következetesebb kihágás-érzékeléssel megszabadíthatja magát attól, hogy szinte végtelen mennyiségű videót kelljen megnéznie és biztos lehet benne, hogy valós időben fog értesítést kapni valós kihágás esetén.

Az edge analitika gyors adatfeldolgozást tesz lehetővé és egy költséghatékony, rugalmas rendszert kap. Továbbá a Zipstream technológiával minden fontos, bizonyító erejű részlete megmarad a képnek, mégis, a sávszélesség- és tárhelyhasználat akár 50%-kal vagy többel csökken.

További információkat az Axis weboldalán talál.