Év végi jókívánságok & AXIS nyereményjáték

 2020 az üzleti életben is rendkívüli kihívások elé állította a vállalkozásokat. A márciusban életbe léptetett korlátozások nemcsak azokat a szektorokat érintette hátrányosan, amelyekre közvetlen hatást gyakorolt, hanem kihatott a gazdaság minden szereplőjére. Hirtelen nagyon sok mindent gyökeresen máshogy kellett csinálni mint amit addig megszoktunk.

Ám minden válságban ott rejtőznek az új lehetőségek is! Csak rajtunk múlik, hogy ezekből mennyit veszünk észre, hogyan alkalmazkodunk. Így az esztendő végén tekintsünk optimistán a jövőbe!

Köszönjük minden PARTNERÜNKEK, hogy ezekben a nehéz időkben kitartottak mellettünk és szeretnénk biztosítani mindenkit, hogy ők is számíthatnak ránk a jövőben is !

 

AXIS Nyereményjáték

AXIS_GAME_2020_decIlyenkor már mindenki lazít egy kicsit. Ehhez szeretnénk hozzájárulni azzal, hogy felhívjuk a figyelmet egy játékra, amelyet az Axis Communications indított útjára. Itt most csak annyit árulunk el, hogy egy Axis kameráért, egy "multifunkciós" digitális óráért és egy vezetéknélküli telefontöltőért folyik a küzdelem.

A nyeremények már csak karnyújtásnyira vannak!

 

 

aspectixmas2021