Frissített Axis P13 széria
Címkék:hírek

Ezek a box kamerák kiváló képminőséget kínálnak még kihívást jelentő fényviszonyok között is. Az AXIS P1385 2 MP, míg az AXIS P1387 5 MP, az AXIS P1388 pedig kiváló 8 MP felbontást biztosít, mindezt cserélhető objektívvel és i-CS támogatással. Ezenkívül a P-Iris jobb kontrasztot, tisztaságot, felbontást és mélységélességet biztosít a képeknek. Mindegyik felbontásban elérhetők könnyű, barebone változatok, amelyek készen állnak az egyedi igények szerinti testreszabásra, így lencse és konzolok nélkül szállítják a maximális rugalmasság érdekében.

Emellett mindegyik felbontásban elérhető kültéri és kültéri barebone változat is.

 

Legfontosabb jellemzők:

  • Kiváló képminőség akár 4K felbontásban
  • Barebone változatok az egyedi igényekhez
  • Kivételes képek az 1/1.8" szenzorral
  • Mély tanuláson alapuló analitikák
  • Beépített kiberbiztonság az Axis Edge Vault segítségével

 

 A "Lightfinder 2.0" és a "Forensic WDR" segítségével az AXIS P13 sorozat valódi színeket és nagyszerű részletgazdagságot biztosít kihívást jelentő fényben vagy közel sötétben is. Ezenkívül az ütésérzékelésnek és a szabotázsriasztásnak köszönhetően értesítést küldenek, ha megpróbálják megzavarni a kamerát. Ezek a nagy teljesítményű kamerák mély tanulási feldolgozó egységet (DLPU) tartalmaznak, amely támogatja a fejlett funkciókat és alkalmazásokat, amelyek a mély tanuláson alapulnak. Az "AXIS Object Analytics" például képes észlelni és osztályozni a különböző típusú objektumokat. Ezenkívül a korábbinál is több adat gyűjtésére és elemzésére nyílik lehetőség – mindez kamera oldalon. A DLPU értékes metaadatokat is biztosít, amelyek elősegítik a gyors, egyszerű és hatékony keresési lehetőségeket. 

 

 

Az Axis rendszerlapkára épülő AXIS P13 sorozat magában foglalja az "Axis Edge Vault" hardver alapú kiberbiztonsági platformot, amely megvédi az eszközt és az érzékeny információkat az illetéktelen hozzáféréstől. Ezenkívül a PoE és a redundáns DC tápellátás támogatásával rugalmas telepítést kínálnak. 

 

Elérhető változatok: