Hanwha Techwin elindította a szerver nélküli ANPR megoldását kis helyszínek kezelésére

Az ANPR minden előnye a szerverek költségei nélkül

A Hanwha Techwin kibővítette az intelligens forgalomkezelési termékpalettáját a rendkívül költséghatékony szerver nélküli ANPR bemutatásával.

Az egyszerűen konfigurálható kamerától kameráig tartó IP kommunikációs technológia lehetővé teszi akár 4 Wisenet ANPR kamerának (egy master és 3 slave), hogy egyidejűleg rögzítsenek és vigyenek át adatokat egy kényelmes felhasználói felületre.

Kiaknázva az erős chipsetben lévő lehetőségeket, a könnyedén konfigurálható szerver nélküli ANPR megoldás 95%-os pontossággal képes rögzíteni az akár 50 km/ó-val mozgó járművek rendszámtábláit és megfizethető edge-alapú megoldást nyújt parkolóknak, benzinkutaknak és kisebb lakóterületeknek több bejárattal/kijárattal, sorompóval és úttal. A szerver nélküli ANPR kameramegoldással automatikusan vezérelheti akár 1 000 fehér listás kocsi belépését/kilépését sorompókon keresztül a kamerák relékimenetével, továbbá értékes parkolómenedzsment információkat kaphat, mint például, hogy mennyi időt töltenek ott el a járművek és telítettségi szintet anélkül, hogy beruházna egy szerverre, amelyen alkalmazás fut erre.

Rendszerintegrátorok számára egy API érhető el, hogy az ANPR megoldást integrálják harmadik felektől származó szoftverekkel és rendszerekkel.

Intelligens forgalomkezelési programcsomag

ANPR-alapú intelligens forgalomkezelési megoldások egész programcsomagja lett kifejlesztve a Hanwha Techwin és analitikai szakértő partnere, FF Group által. A szerver nélküli és egyetlen helyszínes ANPR kamera megoldásokon túl a programcsomag tartalmaz szerveres megoldást is nagy helyszínekhez és Cloud-alapú megoldást is több helyszín esetén.