Milestone disztribútori konferencián jártunk

Idén első alkalommal került megrendezésre a Milestone Systems disztribútori konferenciája az EMEA régió disztribútorainak részvételével. Az eseményre külön okot szolgáltatott a gyártó tavaly év végén megnyitott regionális irodája Szófiában.

A hagyományt teremtő eseményen lehetőség nyílt megismerkedni az új iroda több, mint 100 munkatársával, akik a kereskedelmi tevékenységen túl a régió technikai támogatását, egyedi fejlesztési igények kielégítését, valamint a marketing és oktatások koordinációját is végzik.

A két napos rendezvényen Anders Johanssontól - a régió disztribúciós csatornájáért felelős igazgatójától - beszámolót hallottunk a szervezeti változásokról és a régió kiemelkedő eredményeiről. Christian Ringler - a Milestone közösségi kapcsolataiért és üzletfejlesztésért is felelős igazgatója a Milestone System Builder programját ismertette. A program célja, hogy a helyi disztribútorok olyan rögzítési megoldásokat tudjanak kínálni partnereiknek, melyet a Milestone Systems szigorúan ellenőriz és hitelesít. Ez kimondottan fontos volt számunkra, hiszen a régióban elsőként az Aspectis Kft. vesz részt ebben a programban.

Ezt követően lehetőségünk nyílt információkat kapni a termékfejlesztési irányokról, kapcsolódó gyártók integrációs megoldásairól, de jutott bőven idő a disztribútorok közötti tapasztalatcserére is.


Cégünk a Milestone Care Plus szolgáltatás értékesítésén elért kimagasló növekedésért részesült díjazásban.
Kalcsó Attila (balra) vehette át a díjjal járó oklevelet az Aspectis nevében Borislava Kenarovatól (jobbra), a Milestone regionális értékesítési vezetőjétől.

A második nap zárásaként a régió kiemelkedő eredményeit felmutató disztribútorainak díjazására is sor került. Cégünk a Milestone Care Plus szolgáltatás értékesítésén elért kimagasló növekedésért részesült díjazásban. Borislava Kenarova - régiónk értékesítési vezetője - külön kiemelte, hogy a 242%-os év/év alapú növekedés azt is mutatja, hogy partnereink és végfelhasználóink rendkívül elkötelezettek a világ vezető VMS szoftvere iránt. Ehhez nagyban hozzájárul az a tény is, hogy az XProtect esetében a szoftverkövetés valódi értéket képvisel: a felhasználók évente három alkalommal élvezhetik a szoftver új funkcióit és az aktuális trendeknek megfelelő kiberbiztonsági fejlesztéseket.

Összességében egy nagyon hasznos rendezvényen vettünk részt, melyen betekintést kaptunk a világ immár 10. éve piacvezető VMS gyártójának mindennapi életébe.