MIPS 2019: a Milestone közösségi eseménye idén is megrendezésre kerül

A Milestone Systems idén is megtartja a MIPS-t (Milestone Integration Platform Symposium). A nagyszabású esemény a Földet három régióra osztva kerül megrendezésre, amelyeken összesen több, mint 1 500 résztvevőre lehet számítani. A mi régiónkban Koppenhága lesz a helyszíne és három napon keresztül fog tartani, március 25-étől 27-éig.

Milestone Marketplace – A Milestone Systems a közösségre még nagyobb hangsúlyt fektet

A egyesült államokbeli Nashville-ben lévő MIPS eseményen, amely február 25-étől 27-éig tart, a Milestone Systems elindítja az új, globális digitális platformját, a Milestone Marketplace-t, amely drasztikusan növelni fogja az elérhetőségét a közösség által készített applikációknak, hardvereknek és szolgáltatásoknak, amelyeket az integrátorok és telepítők használnak okos megoldások tervezésénél. A Milestone Systems nagy várakozásokkal tekint a platform jellegű üzleti modell hatására.

A legújabb innovációk

Az egyik technológiai innováció, amelyet a MIPS 2019-en fognak bemutatni az egy új kereső keretrendszer, amely egységes keresési élményt nyújt a Smart Client operátorok számára. Lehetővé teszi az operátoroknak a rögzített videók keresését új adatforrások használatával, amely adatforrások bővíthetők, az eredmények személyre szabottan megjeleníthetők, és a rögzített videókból egyszerűen kikereshetők a metaadatok, mint például egy objektum típusa, mérete vagy színe. Egyetlen helyről kereshet és fedezhet fel felvételeket, amelyekre aztán gyorsan reagálhat, döntéseket hozhat harmadik féltől származó applikációk széles körében.

A MIPS 2019 egyéb kiemelt témái:

  • A Milestone Systems XProtect videomenedzsment szoftver frissítéseinek bemutatása, teljesítménybeli javítások, biztonság, adatvédelem, adatok titkosítása és más új funkciók
  • A MIP SDK újdonságainak áttekintése (Milestone Integration Platform Software Development Kit, amelyet közösségi partnerek használnak a funkcionalitás készítésére vagy bővítésére)
  • Betekintés abba, hogy a számítógépes látás és gépi tanulás hogyan képes automatizálást nyújtani a platformban
  • Betekintés abba, hogy a Felhő és az MI hogyan fog új lehetőségeket nyújtani a Milestone Systems ügyfeleinek és partnereinek

További információkat a Milestone Systems weboldalán találhat angol nyelven.