Netavis Security Cockpit - Biztos kezekben a CCTV rendszere

A Security Cockpit az egy adatanalízis eszköz a CCTV és integrált videoanalízisek adataiból. Minden biztonsággal kapcsolatos eseményt vizualizálni lehet alapos kivizsgáláshoz felhasználó-specifikus dashboardokon és automatikusan elkészített jelentésekkel. Ezen információk birtokában teljesen a felügyelete alatt tarthatja a rendszerét.

Felhasználó-specifikus dashboardok

A dashboardok azok a felületek, ahol az adatok megjelennek. Minden releváns információról áttekintést nyújtanak alaposabb kivizsgálást tesznek lehetővé. Az egyszerű használat és testre szabhatóság segíti a megértést és adott felhasználók releváns adatainak követését. Számos diagram lehetőséggel jeleníthetők meg összetett rekordok és összehasonlítások időpontok vagy helyszínek vagy eseménykategóriák között.

Automatikus jelentések

Minden NSC-ben gyűjtött adat egy jelszavas PDF-be helyezhető és időközönként a megadott címzetteknek elküldhető. A jelentések az egyes személyek számára szabhatók és minden rendszeradat összevethető különböző időpontokkal (például: aktuális hónap az előző hónaphoz képest) vagy különböző helyekkel.

További információkat a Netavis weboldalán talál.