Paxton előnyök: 5 tipp

Hozza ki a legtöbbet abból, amit a Paxton nyújt. Tekintse meg az öt tippünket, amelyekkel segítheti üzlete növekedését:

1. Csökkentheti a helyszínen töltött időt

Miért ne ajánlaná az új PaxLock Pro-t az ügyfeleinek? Ez a kültéri és beltéri vezeték nélküli beléptető kilincs egy sokoldalú és költséghatékony megoldás egy meglévő Net2 rendszer bővítésére és önálló használatra is.

A PaxLock Pro körülbelül 30 perc alatt telepíthető, megfelel az EN179, FD30 és FD60 szabványoknak vészkijáratokhoz, és önállóan van egy Net2 rendszerben is használható. Segítségre van szüksége a PaxLock Pro telepítését illetően? Nézze meg a PaxLock Pro telepítéséről szóló oktatóvideót vagy tekintsen rá a PaxLock Pro ajtótelepítési tartóra, amely növeli a telepítés pontosságát és ajtóelőkészítés szabványosságát.

2. Nyújtson többet az ügyfeleinek értesítésekkel, indítókkal és műveletekkel

A Net2 Triggers and Actions az nagyszerű funkció arra, hogy felkeltse az ügyfelei figyelmét a Net2 rendszerre. Kínáljon nekik egy erőteljes módot arra, hogy figyelemmel kövessék a rendszerüket értesítésekkel, akár emailben vagy SMS-ben is, amikor egy felhasználó helytelenül próbál belépni, a rendszerbeállítások változása esetén, vagy ha a PaxLock Pro akkumulátorának töltöttsége alacsony, és számos egyéb esetben. Tekintse meg a Triggers and Actions oktatóvideót itt.

3. Rugalmas helyszínkezelés

Hallott már a Paxton előző évben megjelenő új mobil applikációjáról? Az új Paxton Connect Admin applikációval az ügyfeleknek egy egyszerű és rugalmas megoldást kínálhat a Net2 rendszerük helyszínkezelésére. Az app öt hasznos funkciót nyújt, többek között; név szerinti jelentések, ajtónyitás funkció, felhasználók kezelése és események és jelentések funkció. Az app elérhető Android és Apple eszközökre, így az távolról is, az okostelefonjukról, egyetlen okos felületről kezelhetik a helyszínüket.

4. Nyújtson a videomegfigyelést végző ügyfeleinek egy teljesen integrált megoldást

Tudta, hogy a Net2 integrálható számos CCTV gyártóval? A CCTV megmutatja, mi történt, de nem tudja megakadályozni, hogy az a dolog megtörténjen. Az ügyfelei kamerákat adhatnak hozzá az ajtókhoz, és amikor egy felhasználó sikeresen vagy sikertelenül belép a területre, vagy az ajtót feltörik vagy nyitva hagyják, a CCTV felvétel hozzárendelődik a Net2 rendszer eseményeihez, így az ügyfelei egyszerűen megtekinthetik, mi történt. Így az ügyfelei nyugodtak maradhatnak és teljesen a szabályozásuk alatt tarthatják az épületet.

5. Adja el a Net2 előnyeit a szoftverszakértői oktatóvideóink segítségével

Megértjük, hogy a beléptető rendszer az egy befektetés az ügyfeleinek, akik vásárlás előtt szeretnék látni, hogy hogyan néz ki a szoftver és mennyire egyszerűen használható. Ezért hozta a Paxton létre az oktatóvideók sorozatot, amellyel megtanulhatja és demonstrálhatja a Net2 rendszer előnyeit és funkcióit. Minden bennük van, a felhasználók hozzáadása, indítók és műveletek, CCTV, behatolás- és tűzjelző integrációja, sürgősségi zárlat és továbbiak. Tekintse meg a Paxton oktatóvideóit itt.