Paxton Net2 integráció a Hanwha Techwin VMS-ében

A Paxton bejelentette a hálózati beléptető rendszerének, a Net2-nek az integrációját a Hanwha Techwin legújabb videomenedzsment rendszerével, a Wisenet WAVE-vel.

Az integráció segítségével a Net2 felhasználók képesek a Wisenet WAVE-hez csatlakoztatott magas minőségű IP kamerák esemény alapú videójának azonnali megtekintésére.

Az integráció ingyenesen, egy Net2 beépülőmodulként érhető el és lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a Net2 kliensszoftverben videón ellenőrizzék le a belépni kívánó személyeket és riasztási eseményeket.

A beépülőmodul leegyszerűsíti a két rendszer integrációját és fejlett grafikus felhasználói felületet (GUI-t) biztosít, amivel a Net2 kliensalkalmazásban közvetlenül képes élőképet és visszajátszást megtekinteni és videókat exportálni. A beépülőmodul a Net2 5-ös és 6-os verzióját támogatja és ingyenesen elérhető a Hanwha Techwin Technikai támogatás weboldaláról.

Net2

A Net2 az a Paxton hálózati beléptető rendszere. Egy vagy több számítógépről adminisztrálható és központilag felügyelhető és kezelhető. Egy teljeskörű megoldás, amely tartalmaz vezeték nélküli és ajtón való beléptetést. További információkért a Paxton Net2 rendszerével való integrációról látogasson el a következő weboldalra: https://www.paxton-access.com/integrating-with-paxton/

Wisenet WAVE

A Wisenet WAVE-vel egyszerűen megtekinthet akár 64 magas minőségű videofolyamot. Az auto-discover funkcióval minden csatlakoztatott kamerát és harmadik féltől származó IP hálózati eszközt percek alatt megtalálhat és beállíthat. Az intuitív „fogd-és-vidd” eszközzel egyszerűen meg tud jeleníteni élő és rögzített felvételeket egy képernyőn vagy videofalon, beállítható kiosztásokkal és méretekkel. További főbb funkciók még a virtuális PTZ, amellyel az operátorok csupán egyetlen kattintással ránagyíthatnak bármilyen gyanús eseményre és a mozgásérzékelés és videoanalitika támogatása, amikkel riasztásokat kaphatnak bizonyos helyzetekben.

Az eredet hírt megtekinthetik angol nyelven a Hanwha Techwin Europe weboldalán.