SecuriForum 2019: Zsebelje be az Aspectis kuponok egyikét

2016 és 2017 után idén októberében harmadik alkalommal kerül megrendezésre a SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia. Az előző események során mindkét alkalommal kétezer szakmai látogató kereste fel a kiállítást, akik biztonságtechnikai és tűzvédelmi rendszerintegrátor és rendszertelepítő cégektől, a hazai ipari, üzleti és közületi szektorból, beruházási döntéshozó és rendszerüzemeltető szakemberek közül kerültek ki.

Ismét a megszokott helyszínen, a Lurdy Rendezvényközpontban kerül sor a 2019. évi SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállításra & Konferenciára, október 9-én és 10-én.

Találkozzon velünk, az Aspectis csapattal, az M standon, ahol megtekintheti a kiállított Axis okos hálózati eszközöket (nem csupán kamerákat), a 2N luxus beléptető megoldásokat, a Wisenet intelligens hálózati kamerákat a Hanwha Techwintől és a PLANET hálózati eszközöket ipari használatra és további információkat kaphat a videomenedzsment és üzleti intelligencia rendszereinkről, a Milestone XProtectről és Netavis-ról.

Kedves partnereinknek egy frissítő, alkoholmentes koktéllal szeretnénk kedveskedni, amelyet a helyszínen elfogyaszthatnak. Sőt, akár egy 50 000 forint értékű kedvezmény kupont is bezsebelhet és ehhez mindössze fel kell iratkoznia a helyszínen a hírlevelünkre! 1 millió forintos árajánlat alatt a kupon által nyújtott kedvezmény az 5% azokon a kedvezményeken felül, amelyekre egyébként is jogosult. De ne kerülgessük a forró kását… Ugyanis a feliratkozók között minden órában kisorsolunk egy üveg whiskey-t is!

Regisztráció SecuriForumra

Szeretettel várjuk Önt az M standnál!
Az Aspectis csapata