Új 2N firmware: 2.29

Az új 2.29-es verziójú firmware-rel nem erőlteti az ügyfeleit nem kívánt szituációkba. Frissítse a firmware-ét!

A fejlett adattömörítésnek hála hét nyelven kaphat hangos értesítéseket. A bejelentések, mint például „Az ajtó nyitva van, kérjük, lépjen be” elérhetők francia, spanyol, olasz vagy német nyelven is. Ezeket közvetlenül a firmware-be raktuk a fájlméret bárminemű növekedése nélkül.

Azt már bizonyára tudja, hogy a 2N IP beléptető rendszert liftekben is használhatja. Egészen eddig, a gombpanel a liftben csak egy bizonyos ideig volt feloldva. Ez az ügyfeleket kockázatos helyzetbe hozhatta, ha a lift egy nagy lobbi másik oldalán van. Mik a lehetőségeik? Szorítsák meg a cipőfűzőjüket és kezdjenek futni? Ne siettesse az értékes ügyfeleit, adja meg nekik az idő luxusát! Csak telepítenie kell az új 2.29-es firmware-t, amelyen beállíthatja, mennyi ideig legyen elérhető a panel.

A 2N-nél fontosnak tartjuk a telepítési kibervédelmét. A hálózata védelme a kibertámadásokkal szemben olyan fontos számunkra, mint a területeinek a védelme a behatolóktól. Ebből az okból kifolyólag bizonyos kínai beltéri egységekkel már nem támogatjuk az integrációt. Megtalálhatja az ajánlott partnerek listáját a 2N Integration HUB-on.

Továbbá rögzíthet videót az interkomból az AngelCam-mel való integrációnak köszönhetően. Egy másik új funkció az a minden incidens naplófájlának az exportálása a 2N interkomból egy .csv fájlba. Az előnézetben csak korlátozott számú rekordot láthat, azonban az interkom akár 10 000 rekordot tárol el. Annak a kiderítése, hogy ki felejtette el bezárni az irodát és bekapcsolni a riasztót az előző héten már nem lesz probléma!

További információkat a 2N weboldalán talál.