Új beszállító az Aspectis portfóliójában

A Gamanet a.s. társaság által fejlesztett C4 rendszer olyan gyártófüggetlen fizikai integrációs megoldást nyújt, amely a fizikai biztonsági környezetben képes egységesített végpontkezelést biztosítani. A rendszer nyitottsága lehetőséget teremt arra, hogy az Aspectis Kft. által képviselt videós- és beléptető megoldások (hardverek, szoftverek) egy rendszerben üzemelve komplex fizikai rendszerintegrációt nyújtsanak. Az megoldás méretezése, tervezése és implementálása mellett az Axis, Hanwha, Milestone, Paxton, 2N, Milestone és Wave VMS rendszerekhez drivereket is biztosítunk, s így egy átfogó biztonsági incidenskezelést teszünk lehetővé, amely költséghatékony rendszerüzemeltetést nyújt. A rendszer olyan automatizmusok létrehozását is megvalósítja, amelyek az üzemeltetés hatékonyságát növelik, valamint az egységes adatbázisban való eseménytárolás számos biztonsági auditnak nyújt megfelelő információt.

Moduláris felépítésből következve minden kis-, közepes- és nagyvállalati környezetben való telepítésre ajánlott, akár egész országos lefedettséget biztosítva a berendezések központi kezelésére.

Konzultációért vegye fel velünk a kapcsolatot a c4@aspectis.hu email címen, és szívesen bemutatjuk, hogy a C4 miként nyújt inhomogén gyártói környezetben egy átlátható, költséghatékony és gyors rendszerüzemeltetési lehetőséget!