Ultinous - Tempest és InSupport együttműködés
Címkék:hírek

A Tempest, az InSupport és az Ultinous partnereként, olyan mesterséges intelligencia (MI) alapú megoldást vezet be a mindennapi műveleteibe, amely növeli a téves riasztások szűrésének hatékonyságát és akár 80%-kal csökkenti a Tempest szakembereinek terhelését.

 

A Tempest Security AB egy globális biztonsági szolgáltató, mely együttműködve az InSupport Nätverksvideo AB-vel és az Ultinous-szal egy innovatív mesterséges intelligencia alapú megoldást vezetett be a szakmai mindennapjaiba. A partnerség célja a kellemetlenséget okozó téves riasztások hatékony szűrése, valamint a Tempest központi megfigyelőtermében felgyülemlő feladatmennyiség csökkentése volt. Az intézkedés teljes összhangban van a Tempest innovációra és minőségre vonatkozó törekvésével, miközben a cég fenntarthatja azon elkötelezettségét, miszerint továbbra is megbízható szolgáltatást nyújt az ügyfélköre számára.

 

A Tempest, hasonlóan más biztonsági szereplőkhöz, gyakran szembesül nagy számú téves riasztással, gyakran a szélsőséges időjárási viszonyok miatt. Az egyik fő kihívás tehát az volt, hogy olyan megoldást találjanak, amely megbízhatóan működik a rossz időjárási körülmények között is. A Tempest az InSupporttal vette fel a kapcsolatot annak érdekében, hogy segítsen megtalálni a számára leghatékonyabb megoldást, amellyel csökkenteni kívánta a személyzet terhelését.600_400_pic1

 Az InSupport Nätverksvideo AB egy skandináv rendszerintegrátor, mely régóta megbízható partnerséget ápol a Tempest-tel, biztosítva számára a szolgáltatáshoz szükséges infrastruktúrát és a személyre szabott hozzáférést a felhőhöz. Ezenkívül olyan élenjáró fejlesztő céggel működik együtt, melyek a mesterséges intelligencia képességeit hasznosítva innovatív megoldásokat kínálnak ügyfeleiknek. Annak érdekében, hogy megtalálják a legmegfelelőbb megoldást, az InSupport és a Tempest egy minden részletre kiterjedő, 12 hónap időtartamú tesztet indított, ahol több megoldás teljesítményét is megvizsgálták.

 A tesztek befejezése után a Tempest és az InSupport úgy döntött, hogy bevezeti a mesterséges intelligencián alapuló U-Filter nevű megoldást, amely egy svéd-magyar egyesüléssel létrejött szoftverfejlesztő cég, az Ultinous terméke.

 Az U-Filter főként a videó távfelügyeleti központok számára készült, és olyan feldolgozási technológiát alkalmaz, amely költséghatékonnyá és rendkívül jól skálázhatóvá teszi a megoldást, ugyanakkor ipari szintű pontosságot garantál még a nehezebb időjárási viszontagságok között is. Az U-Filter a meglévő video felügyeleti rendszerektől függetlenül képes működni, és nem igényel hozzáférést a felhőhöz, ami a Tempest számára létfontosságú elvárás volt.

 “Az U-Filter akár háromszor hatékonyabbnak bizonyult a hamis riasztások szűrésében más megoldásokhoz képest. Az U-Filtert éles üzemben használjuk a videó távfelügyeleti központunkban ezzel elérve az elvárt hatékonyságot. A szűrésnek köszönhetően jelenleg nagyjából 80%-kal kevesebb riasztással van feladatunk. Ennek köszönhetően a csapatunk tagjai kevésbé leterheltek és valóban azokra a riasztásokra képesek összpontosítani, amelyek valóban számítanak.” - Janne Rastas, Értékesítési vezető, Tempest Security Sverige AB.


 “Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Tempest és az InSupport választása ránk esett, rendkívül bátorító számunkra, hogy a U-Filter a gyakorlatban képes üzleti előnyhöz juttatni az egyre növekvőbb számú partnereinket. Fantasztikus érzés olyan innovatív megoldásokat nyújtani, amelyek nap mint nap kézzelfogható segítséget nyújtanak a partnereinknek.” - Tibold Balogh, CEO, Ultinous.