Aspectis a SecuriForum 2019 kiállításon

Immáron harmadik alkalommal 2019 október 9-10 között került megrendezésre a SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás és Konferencia a Lurdy Konferencia Központban. A rendezvény fő célkitűzése, hogy seregszemlét biztosítson a szakmának és a nagyközönség számára is megmutassa, hol tart ma a biztonságtechnika és a tűzvédelem.

A koncepció

A kiállításra - az Aspectis-től megszokott módon – most is egy különleges standdal készültünk. Bátran kijelenthetjük, hogy mind a kivitelezése, mind a koncepciója elütött a megszokottól. Arra helyeztük a hangsúlyt, hogy aki hozzánk betér kollégáinkkal és a beszállítók képviselőivel leülhessen egy asztalhoz és megvitathassa az aktuális szakmai kérdéseket, bemutathassuk gyártóink legújabb fejlesztéseit. Természetesen nagy szerep jutott új kapcsolatok kialakításának, a meglévők ápolásának.

Megjelenés

A stand megjelenése egy űrbéli hangulatot idézett meg, ezzel is utalva arra, hogy élenjáró technológiákkal foglalkozunk. A standon gyártóink videóit lehetett megtekinteni, míg egy interaktív érintő képernyős monitoron az Aspectis-ről, referenciáinkról, szolgáltatásainkról és legfőképpen azokról a megoldásokról lehetett bővebb információkat kapni, amelyeket jelenleg a legfontosabbnak tartunk.

Aktivitások

Igyekeztünk a látogatókat különféle aktivitásokkal is a standunkhoz vonzani. Szerdán különleges alkoholmentes koktélokkal kedveskedtünk a standunkra betérő vendégeinknek, akik helyet is foglalhattak és egy kellemes beszélgetés mellett fogyaszthatták el italukat. Nagy sikert aratott Whiskey-s játékunk, melynek lényege az volt, hogy a standunkat meglátogató és hírlevelünkre feliratkozók között óránkét kisorsoltunk egy Whiskey-t.

Konferencia előadás

A kiállítással párhuzamosan egy konferencia is zajlott, melyen a szakma aktuális problémáit és kihívásait boncolgatták az előadók. Az Aspectis Kft. képviseletében Laczkó Gábor tartott előadást “Eljön 1984?” címmel. A prezentáció arra szerette volna felhívni a hallgatóság figyelmét, hogy a technológia – elsősorban a Mesterséges Intelligencia és a Big Data technológiák – fejlődése milyen előnyöket ám egyúttal milyen veszélyeket rejt magában és ennek milyen káros társadalmi hatásai lehetnek.

Vásári akció

Ritkán élünk a kereskedelmi akciók eszközével. Éppen ezért érdemes kihasználni azt az akciót, melyet speciálisan a kiállítás idejére hirdettünk meg és azok élhetnek vele, akik kilátogattak standunkra. Mindenki, aki a standunkat meglátogatta kapott egy vásári kupont, melyet a kiállítás zárása és 2019.11.30. közötti időpontban használhat fel minden olyan rendelés esetében, amely erre az időszakra esik. A kupon felhasználásának feltétele még, hogy olyan ajánlatok esetében váltható be, amelyeket október 10. után adtunk ki. Minden ilyen rendelésre – szokásos kedvezményeinken felül – extra 5% kedvezményt adunk az első 1 millió forintig. Ebben az esetben a kedvezmény elérheti az 50.000,-Ft-ot. A kupon felhasználása rendkívül egyszerű, a rendelésnél le kell adni a sorszámozott kupont.