Wisenet STEP partner napot tartottunk

2022. október közepén, a tavalyihoz képest egy évre szinte ugyanazon a napokon, ismét megtartottuk az Aspectis és a Hanwha Techwin által közösen szervezett Wisenet STEP partner napot, amelyen számos meghívott vendégelőadó is képviseltette magát. 

A rendezvény házigazdája Molnár Tamás üzletfejlesztési menedzser volt, aki nem csupán a rendezvényt vezényelte, hanem a Wisenet háztáji újdonságairól is beszélt, valamint több előadásban a videórendszerek kiberbiztonsági szükségességét is kiemelte.

Vendégeinket köszöntötte és a partnerség jegyében üdvözölte Jeff Chae Won Lee, a Hanwha Techwin Europe ügyvezető igazgatója, valamint projektkitekintés jegyében Lukas Lener, regionális Country manager is beszélt az összegyűltekhez az Európában megvalósult telepítésekről. A rendezvény alkalmával idén is díjaztuk partnereinket, az ügyvezető úr személyesen köszönte meg magyarországi partnereinknek a kitartó üzleti együttműködést. Diamond STEP partneri minősítést kapott ismét a H1 Systems Kft, képviseletében Kalcsó Attila vette át a díjat, Gold STEP partneri minősítést kapott a SPIE Agis Fire & Security Kft, s Bagoly Richárd vette át a díjat, valamint STEP Silver partneri státuszról szóló plakettet Menhyért Zoltán vette át.

A Hanwha Techwin globális partnerség jegyében Miklós Márton, a Milestone Systems Channel managere beszélt a világ egyik vezető VMS rendszere, a Milestone és a Hanwha AI analógia közti együttműködéséről, de egy új magyar fejlesztésű, VSaaS megoldásról, a Vidarex felhő alapú rögzítési lehetőségről is képet kaptak a vendégeink Bata Miki üzletfejlesztési vezetőtől.

A kétnapos eseményen az esti program ismét feledhetetlenné varázsolta a rendezvényt, ahol vendégeink nem csupán szakmai szempontból lettek gazdagabbak, hanem a kollegáinkkal töltött két nap valóban szorosabbra fűzte üzleti és privát kapcsolatainkat is.

Köszönjük partnereinknek, hogy jelenlétükkel remek két napot tölthettünk el a partnerség jgyében! Folytatás jövőre!