Axis C11 Hálózati Hangszórók
Címkék:hírek

 

Az Axis Communications bemutatja az intelligens hangszórók új sorozatát hangüzenetekhez és háttérzenéhez. Elegáns kialakításának és fekete-fehér színválasztékának köszönhetően ez a két hangszóró ideális beltéri és fedett kültéri telepítésekhez oktatásban, kereskedelemben és sok más környezetben.

Az új hangszórók kiegészítik az Axis portfólióját, így minden új és meglévő telepítéshez illeszkednek. A nagyobb AXIS C1110-E gazdagabb basszussal rendelkezik, mint a kisebb AXIS C1111-E, így ideális háttérzenéhez, miközben mindkét hangszóró tiszta élő és előre felvett hangüzeneteket tesz lehetővé!

Ezek az all-in-one hangszórórendszerek előre telepített menedzsment szoftverrel rendelkeznek az ütemezéshez, a zónák beállításához és a felhasználókezeléshez. Nyílt szabványokra épülnek a VoIP-telefonokkal, VMS-ekkel, analitikákkal és még sok mással való egyszerű integráció érdekében. Tele vannak intelligens funkciókkal is: az I/O portok lehetővé teszik az olyan eszközökkel való integrációt, mint a különböző gombok és villogó lámpák, míg a beépített mikrofon támogatja a távoli állapotellenőrzést és a kétirányú kommunikációt visszhangkioltással.

 

c1111e_c1110e_collage_canteen_2600x1462_2401

 

A legfontosabb jellemzők:

  • Stílusos, rugalmas all-in-one hangszóró
  • Csatlakozik a szabványos hálózathoz
  • Egyszerű telepítés PoE-val
  • Kétirányú hang visszhang kioltással
  • Távoli állapotellenőrzés

 

A telepítés is egyszerű. A mellékelt konzol felszerelése után a telepítőnek mindkét keze szabaddá válik, hogy a helyére pattintsa a hangszórót, és meghúzza a rögzítőket. A hangszóró vízszintesen vagy függőlegesen elhelyezhető falakon, mennyezeten vagy oszlopokon – mindenhol, ahol minőségi és egyben dizájnos audiomegoldásra van szükség.