AXIS P1377, P1378, P1377-LE és P1378-LE: teljes felszereltségű fix boksz kamerák

Az Axis Communications útjára indította az AXIS P13 hálózati kamerasorozat legújabb tagjait. Ezek a robusztus, nagyteljesítményű fix boksz kamerák elrettentésül szolgálnak és nagyfelbontású videókat nyújtanak széles, nyílt területeken lévő objektumokról és emberekről.

Beltéri és kültéri modellekben is elérhetők és kitűnő részletességet kínálnak 5 MP és 4K felbontásban. A beltéri modellek, az AXIS P1377 és az AXIS P1378 hálózati kamerák 100%-ban mentesek klórozott és brómozott égésgátlóktól (CFR és BFR), csökkentve az ökológiai lábnyomukat.

Tartalmaznak Axis Forensic WDR-t, így nagy fénykülönbségek esetén is magas minőségű képeket készítenek. Az Axis Lightfinderrel pedig éles és színes képeket tekinthet meg még rossz fényviszonyok között is. A kültéri modellek továbbá, az AXIS P1377-LE és az AXIS P1378-LE hálózati kamerák tartalmaznak Axis OptimizedIR infravörös világítást a teljes sötétségben történő megfigyelésért.

A legújabb generációs Axis chipre alapoznak, így fejlett biztonsági funkciókkal rendelkeznek, hogy biztosítsák a kamera firmware-ének sértetlenségét és hitelességét. A cserélhető lencsékkel és motoros i-CS lencsék támogatása által pedig a lencsék az adott feladatra szabhatók.

Főbb jellemzők:

  • 5 MP és 4K felbontás
  • Elektronikus képstabilizáció
  • Modellek OptimizedIR-ral
  • Aláírt firmware-ek és biztonságos indítás
  • Zipstream H.264 és H.265 támogatással
  • CFR- és BFR-mentes modellek

Ezek a termékek a magas hatékonyságú Axis Zipstreammel vannak felszerelve H.264/H.265 támogatással, amely által a sávszélesség- és tárhelykövetelmények jelentősen csökkenthetők.

További információkat az Axis weboldalán talál.