AXIS P3717-PLE 360°-os multidirectional kamera

AXIS P3717-PLE hálózati kamera

  • 8 MP, 360°-os többirányú kamera, egyetlen IP-címmel
  • 360° IR megvilágítás és távoli zoom és fókusz
  • Axis Lightfinder és Forensic WDR
  • A négy varifokális kamerafej rugalmas pozícionálása
  • Axis Zipstream a csökkent adatforgalomért és tárhelyigényért

Az AXIS P3717-PLE-vel egyszerűen lefedhet négy különböző területet egyetlen kamerával, éjjel-nappal és még kihívást nyújtó világítási viszonyok között is. Tökéletes áttekintésekre és részletgazdag megfigyelésre számíthat, köszönhetően ennek a költséghatékony megoldás briliáns tervezésének. Az AXIS P3717-PLE tökéletes nagyméretű belterekre és külterekre, például boltokba, bevásárlóközpontokba, raktárakba, parkolókba és várótermekbe. Továbbá ideális folyosók, sorok és utak kereszteződéseibe, és az épületek külső sarkaira.

Nagyszerű képek széles területeken – éjjel és nappal

Az AXIS P3717-PLE négy csatornát kínál, csatornánként 2MP-es felbontást, 30 fps-sel. Tartalmaz Lightfinder technológiát, hogy még közel teljes sötétségben is színes képeket nyújtson. És Forensic WDR-t a tiszta képért, amikor sötét és világos területek egyaránt vannak felvételekben.

Plusz, az AXIS P3717-PLE 360°-os infravörös megvilágítással van felszerelve, külön-külön állítható LED-ekkel és automatikus IR szűrővel. Élvezni fogja a tiszta, tükröződésmentes felvételeket alacsony megvilágítottságnál vagy teljes sötétségben is, és az élethű színeket nappal.

Egy kamera négy helyett

Az AXIS P3717-PLE szépsége a tervezésén alapszik, négy varifokális kamerafejjel rendelkezik, amelyeket mozgatni és forgatni lehet több irányban lévő területek lefedéséhez, széles vagy nagyított képekért.

Az AXIS P3717-PLE 360°-os áttekintést nyújt, vagy az áttekintések és nagyított képek kombinációját, az igényeitől függően. Mindezeken felül a kamera szenzorjai elfordíthatók, így két kamerafej közelebb helyezhető egymáshoz, hogy az egyik egy széles nézetet, a másik egy nagyított képet mutasson, ugyan arról a jelenetről.

Az AXIS P3717-PLE kompakt (250mm-es átmérő) és diszkrét. És lehetséges süllyesztetten telepíteni. A hálózati kamera továbbá ellenáll az időjárási körülményeknek, köszönhetően az integrált IP66/IP67 besorolású időjárás elleni védőnek. Plafonra való szereléshez tervezve, az AXIS P3717-PLE plafonkonzollal érkezik. Rögzíthető épületek sarkaira vagy oszlopokra és korlátokra az AXIS T94N01D Pendant Kittel, amely külön kapható.

Négy kamera egy áráért

Az AXIS P3717-PLE-vel négy kamerát kaphat, de csak egyért kell fizetnie. Ez azt jelenti, hogy csak egy kamerát kell telepíteni, csak egy kamerához kell kábelt behúzni, és csak egyetlen IP-címre és videomenedzsment szoftver (VMS) licencre van szüksége, és az választott analitikák licenceiből is csak egyre van szüksége.

Az AXIS P3717-PLE továbbá távoli zoom és fókusz funkcióval rendelkezik a gyors és pontos telepítésért. És az Axis Zipstream technológiával akár 50%-ot spórolhat sávszélességen és tárhelyen. Mindent egybevetve az AXIS P3717-PLE-vel pénzt spórolhat a kezdeti telepítésnél és a hosszútávú használat esetén is.

További információkat a gyártó weboldalán talál.