AXIS P3807-PVE 180°-os panoráma kamera

Hatalmas kültéri területek, például parkok és terek. Vagy terjedelmes belső terek, úgymint csarnokok, raktárak. Nem probléma egyik sem AXIS P3807-PVE hálózati kamerának, amely a négy szenzora által alkotott képeket egyetlen, vakfoltok nélküli, széles látómezőjű képpé fűzi össze, és teszi mindezt kiváló képminőség mellett.

Tökéletes képminőség

A négy érzékelőből érkező egyetlen, egybefüggő, kiváló minőségű videofolyam az, amely az AXIS P3807-PVE-t különlegessé teszi. A kamera Forensic WDR technológiát használ, így még akkor is mindent tűélesen lát, ha nagy a különbség a kép legsötétebb és legvilágosabb pontja között, miközben a Lightfinder technológia még rendkívül alacsony megvilágítás mellett is zajmentes és színgazdag képet eredményez.

Széles látószög

Az AXIS P3807-PVE tökéletes akkor, amikor tényleg nem kerülheti el semmi a figyelmét. Széles, 180°-os vízszintes és 90°-os függőleges látószög. Vagy dönthet úgy, hogy az AXIS T94V01C Dual Camera Mount használatával két AXIS P3807-PVE hálózati kamerát szerel fel egyetlen konzolra, egymással ellentétes irányba nézve. Így 360°-ban láthat szó szerint mindent, ami a kamerák körül történik. Az AXIS P3807-PVE-vel tehát egyszerűen követhet bármilyen mozgó objektumot, akár embereket is, amint azok hatalmas távolságokat tesznek meg.

Költséghatékonyság

Az AXIS P3807-PVE egyetlen kameraként jelenik meg a videomenedzsment szoftverében (VMS), egyesítve a négy érzékelő által alkotott képet. Az egyetlen videofolyamként való megjelenésnek megvan az az előnye is, hogy a teljes, 180°-os képen képes videoanalitikát használni. Pénzt spórolhat a telepítésen, nincs annyi kábelezésre szükség, és ráadásul csak egyetlen kameralicencért kell fizetnie.

Az Axis Zipstream technológia drasztikusan lecsökkenti a szükséges tárhelyet és hálózati sávszélességet, miközben minden fontos részletet teljes képminőséggel rögzít.

Továbbá az AXIS P3807-PVE tartókonzolok széles választékát támogatja, akár kettőt is felszerelhet egymás mögé a megfelelő konzollal, 360°-os látószögért. Négy darab, módosítható kamerapozíciót támogat a gyors és egyszerű felszerelhetőségért falakra, plafonra vagy folyosókba. Az eső és hó elleni védelem az alaptartozék, és a tükröződés mértékét is csökkenti.

Az AXIS P3807-PVE hálózati kamera legfontosabb tulajdonságai:

  • Tökéletesen egybefüggő kép a több szenzorból
  • 8 MP-es felbontás, teljes képsebesség mellett
  • Lightfinder és Forensic WDR technológiák a tökéletes képminőségért szélsőséges megvilágításban is
  • Csak egyetlen VMS licencre van szükség és a teljes, 180°-os képen lehet analitikát használni
  • Zipstream technológia, amely jelentősen csökkenti a szükséges sávszélességet és tárhelyet
  • 4 kamerapozíció és támogatott konzolok széles választéka
  • Védelem az időjárási viszontagságok ellen alaptartozékként

További információkat a gyártó weboldalán talál.