AXIS Q6154-E PTZ dóm lézeres fókusszal

A PTZ kameráknak, különösen alacsony fényben, a gyors és tökéletes fókuszálás kihívást jelent. Az AXIS Q6154-E PTZ hálózati kamera a lézer technológiának hála hibátlanul fókuszál még sötétben is.

A felsőkategóriás AXIS Q6154-E ideális városi megfigyelésre, kritikus infrastruktúráknál és minden olyan esetben, amikor azonnali fókuszálásra van szükség mozgó objektumok és gyorsan változó jelenetek esetében.

 

Mindig fókuszban

Kihívást jelentő körülmények között, mint például kevés fénynél, alacsony kontraszt mellett és fénypontoknál, az AXIS Q6154-E remekel. Egy teljesen biztonságos lézersugarat bocsát ki magából, amellyel megméri a kamera és az az által megtekintett tárgy távolságát a másodperc tört része alatt, tökéletesen éles, jól fókuszált képeket nyújtva bárhol, bármikor.

Az Axis Lightfinder technológiával a kép zajmentes és színes lesz még majdnem teljes sötétségben is, elenyészőre csökkentve a mozgó objektumok elmosódását. Az Axis Sharpdome technológiának hála az AXIS Q6154-E-vel a horizont felett is olyan éles és tiszta képet láthat, mint alatta. A Speed Dry funkció pedig vibráció segítségével eltüneti az vízcseppeket a dóm felületéről, hogy esős időben se maradjon le semmiről.

Tűéles képek, alacsony sávszél

Az AXIS Q6154-E alacsony sávszélességet és tárhelyet használ a Zipstream technológiával, amely megőriz a képen minden fontos részletet.

Az AXIS Q6154-E főbb jellemzői:

  • Lézeres fókusz
  • Sharpdome technológia Speed Dry funkcióval
  • Lightfinder és WDR – Forensic Capture
  • Axis Zipstream
  • HDTV 720p felbontás és 30-szoros optikai zoom

További információkat az Axis weboldalán talál.