AXIS T8504-R ipari PoE switch
  • 60W portonként, 240W max. kimenet
  • High PoE 60W támogatás
  • Magas elérhetőség Rapid Ringgel
  • Dual DC energia redundancia
  • NEMA TS-2 támogatás

Az AXIS T8504-R Industrial PoE Switch az egy 4 portos menedzselhető ipari PoE++ Gigabit switch. Továbbá a switch fel van szerelve kettő RJ45 és kettő SFP adat porttal további eszközök csatlakoztatásáért.

Nagy igényeket támasztó telepítésekhez

A megerősített ipari switch kihívást nyújtó környezetekre lett fejlesztve, amikor megfigyelő kabinetbe van rögzítve. Úgy lett tervezve, hogy ellenálljon az külső behatásoknak, vibrációnak és -40 °C-tól 75 °C-ig terjedő hőmérsékletnek (-40 °F – 167 °F), így tökéletes olyan magas igényeket támasztó telepítési helyekhez, mint autópályák mellett és alagutakban.

Egyszerű telepíteni és konfigurálni

Az AXIS T8504-R ipari PoE switch egyszerűen telepíthető a szabványos Axis eszközök, mint például az AXIS IP Utility és az AXIS Device Manager használatával. Az AXIS T8504-R egyedi jelszóval, egyszerűen használható telepítési varázslóval, és konfigurációs eszközök széles választékával rendelkezik, mint például integrált DHCP szerverrel az IP-címek automatikus kiosztásához. Továbbá lehetővé tesz még fejlettebb hálózati beállításokat, úgymint Rapid Ring Protection Protocolt, VLAN-t, QoS-t, biztonsági beállításokat, és Spanning tree-t, hogy tovább optimalizálja a teljes megoldást.

Teljes áttekintés az egyedi felhasználói felületen

Az AXIS T8504-R ugyan azt az intuitív adminisztrációs felületet használja, mint az AXIS T85 PoE hálózati switch sorozat. Az egyedi webes grafikus felület grafikus topológiát nyújt az összes rendszer béli eszköz egyszerű áttekintéséért. A grafikus felhasználói felület információkat, állapotot és értesítéseket nyújt a csatlakoztatott eszközökről. Kezelheti az összes csatlakoztatott eszközt, újraindíthatja a rendszer kameráit, megfigyelheti a hálózati forgalmat, kábeldiagnosztikát futtathat és még továbbiak.

További információkat a gyártó weboldalán talál.