AXIS Q6215-LE PTZ hálózati kamera OptimizedIR-rel

Az Axis Communications kiadta az AXIS Q6215-LE PTZ hálózati kamerát, amely válasz a beépített IR-rel (infravörös világítás) rendelkező, nagy teherbírású PTZ kamerák iránti növekvő igényre. Az új modell 12,7 milliméteres érzékelővel rendelkezik, egyesíti a kiváló képminőséget a gyors mozgási sebességgel.

A kamera nagy hatótávú OptimizedIR funkcióval rendelkezik, amely az infravörös LED-ek világítását a kamera nagyítási szintjéhez állítja, így akár 400 méterig képes kiváló minőségű képet rögzíteni kevés fénynél és teljes sötétségben egyaránt. Ideális kamera nyílt, kültéri területek, például repterek, kikötők és városon kívüli helyek megfigyelésére, hiszen a legkeményebb időjárási körülmények között is helytáll, még akár 245 kilométer/órás szélben is.

Főbb jellemzők többek között:

  • OptimizedIR 400 méter
  • 12,7 milliméteres képérzékelő a magas fényérzékenységért
  • MIL-STD-810G és NEMA TS-2 támogatás
  • HDTV 1080p felbontás, WDR, Lightfinder és 30x-os optikai zoom
  • AXIS Guard Suite analitikával

A kamera flexibilis tervezése lehetővé teszi, hogy felfelé vagy lefelé, közvetlenül egy felületre vagy oszlopra lehessen telepíteni. Továbbá, a kamera tartalmaz törlőt nagy mennyiségű víz eltávolítására, és IP66, IP68, IK10 és NEMA4X hitelesített.