Bemutatjuk az új Wisenet X sorozatú AI halszem kamerát
Címkék:hírek

A kamera AI-alapú objektumfelismeréssel és osztályozással, valamint továbbfejlesztett képminőségi funkciókkal és IK10 vandálbiztossággal rendelkezik. A pontos tárgyfelismerés és osztályozás lehetővé teszi a kezelők számára, hogy gyorsan azonosítsák az embereket, arcokat, rendszámtáblákat és járműtípusokat, beleértve a személygépkocsikat, teherautókat, buszokat és kerékpárokat. Az irreleváns mozgások, mint például a hullámzó fák, mozgó árnyékok és állatok figyelmen kívül maradnak, amelyek a hagyományos mozgásérzékelési technológiával általában téves riasztásokat okoznának, ezért az operátorok jobban tudnak a valós eseményekre és vészhelyzetekre való reagálásra összpontosítani.
halszem_ai

Az XNF-9013RV a Hanwha Techwin legújabb AI tömörítési technológiájával, a WiseStream III-mal került forgalomba. A WiseStream III alacsony tömörítési arányt alkalmaz a mesterséges intelligencia által észlelt és követett tárgyakra és személyekre a képminőség megőrzése érdekében, miközben a jelenet többi részére magas tömörítési arányt alkalmaz. Ez jelentős sávszélesség megtakarítást jelent a hálózat, a tárolás, az energia és az energiafelhasználás terén, így a biztonsági csapatok számára költséghatékonyabbá és hatékonyabbá teszi a videómegfigyelési rendszer üzemeltetését. A hálózati sávszélességet aktív jeleneteknél akár felére, míg az eseménytelen jeleneteknél akár 95%-kal javítja.

 

Az AI létfontosságú szerepet játszik a magas képminőség biztosításában. A WiseNRII egy új kamerafejlesztés, amely a mesterséges intelligenciát használja a mozgás intelligens azonosítására és az elmosódás csökkentésére zajos, gyenge fényviszonyok között. Az AI-alapú Preferred Shutter technológia az AI segítségével azonosítja a tárgyak megjelenését és mozgását, majd a mozgás elmosódásának csökkentése érdekében a Preferred Shutter értékét a legjobb szintre állítja át. Az operátorok így a képkockán belüli mozgás ellenére is tisztán láthatják a képeket és az eseményeket.

XNF-9013RV_EN_White_04_F-2048x2048

Ezt egészíti ki az extrém WDR, amely a Local Contrast Enhancement és a Scene Analysis technológiát használja a rendkívül tiszta képek rögzítéséhez még erős ellenfényben lévő környezetben is. Ezenkívül a fejlett objektívtorzítás-korrekció a halszem objektíveknél gyakran előforduló torz képeket korrigálja.

 Az XNF-9013RV könnyen telepíthető, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyekkel időt és költséget takaríthatnak meg a telepítők. A halszem objektív csökkenti a több kamera telepítésének szükségességét egy adott terület lefedéséhez, ami szintén tovább csökkenti a telepítési időt.

További információért keresse kollégáinkat a sales@aspectis.hu email címen!