M11 sorozat – Prémium megfizethető kamerák az Axis-tól

Az Axis Communications bemutatta az AXIS M11 hálózati kamera sorozat új generációját. Elérhetők beltéri s kültéri kivitelben is, HDTV 720p/2 MP/5MP felbontást nyújtanak 30 fps-sel és bennük vannak az Axis fejlett funkciói, mindezt elérhető áron.

A legújabb Axis chipen alapulva ezek a kompakt kamerák el vannak látva Axis Lightfinderrel a kevés fénynél is színes képekért és Axis Forensic WDR-rel a változékony fényviszonyok közötti rögzítésért.

Rugalmas és olcsó telepítést nyújtanak PoE-val és redundáns DC áramellátással. Továbbá a cserélhető lencséjű CS-mountnak köszönhetően a lencsét az adott feladatra lehet szabni. A beltéri változatokban, az AXIS M1134-ben, M1135-ben és M1137-ben található beépített mikrofon, hogy a kamera területén hangokat is halljon. A kültéri modellek is, az AXIS M1135-E és AXIS M1137-E, egyirányú hangot nyújtanak hangos videófelvételekért.

Főbb jellemzők:

  • Kompakt és rugalmas dizájn
  • Cserélhető CS mount lencsék
  • Beépített mikrofon hangfelvételekért
  • Lightfinder és Forensic WDR
  • Zipstream H.264 és H.265 támogatással

Ezek a termékek a magas hatékonyságú Axis Zipstreammel vannak felszerelve H.264/H.265 támogatással és fejlett biztonsági funkciókkal vannak ellátva, hogy a firmware-ük sértetlen és hiteles legyen.

További információkat az Axis weboldalán talál.