Milestone XProtect 2023 R3

 

Már elérhető a Milestone Systems VMS-ének legújabb verziója, az XProtect 2023 R3!

Az XProtect legfrissebb kiadásával a felhasználók még több eszközt kapnak a termelékenység, a skálázhatóság és az együttműködés növelésére. Az XProtect 2023 R3 egy olyan platform, amely korlátlan potenciállal kecsegtet azoknak a vállalkozásoknak, amelyek olyan intelligens alapot keresnek, amely a video adatokat azonnali beavatkozást segítő információvá alakítja át. Ez a frissítés is az XProtect piacvezető nyílt platformos technológiájára épül, növelve a hatékonyságot és biztosítva a szorosabb rendszerfelügyeletet.

 

2023-R3

 

Az Xprotect 2023 R3 legfontosabb jellemzői:

  •  „Onboarding Feature Guide”: A webkliens ezen beépített szolgáltatása információkat nyújt a webkliens felépítéséről a kezelőknek, ezzel még hatékonyabbá téve őket. Emellett a funkció megkönnyíti és meggyorsítja az XProtecttel ismerkedő új felhasználóinak munkáját.

  • „Role-Based Alarm Notifications”: A felhasználók mostantól létrehozhatnak riasztási értesítési profilokat, amelyek funkciójuk alapján a meghatározott kezelőknek irányítják a riasztásokat. Ez megakadályozza a riasztások fölösleges túlcsordulását azáltal, hogy minden felhasználónak csak a releváns riasztások kerülnek elküldésre, így segítve a kezelőket arra összpontosítani, ami igazán számít. A válaszidők jelentősen javulnak, hiszen a kritikus riasztásokat azonnal a megfelelő kezekbe helyezi.

Ezek mellett a kiemelkedő jellemzők mellett a 2023 R3 frissítés számos egyéb fejlesztést is tartalmaz, beleértve a kiberbiztonsági szigorításokat, a VMS rugalmasságának növelését és a nyílt API architektúrán keresztül a harmadik féltől származó rendszerekkel való integráció kiterjesztését. A vállalat innovációra való összpontosítása biztosítja, hogy az XProtect felhasználói mindig hozzáférjenek a hasznos újításokhoz, és maximalizálják video infrastruktúrájuk értékét.

Mint mindig, a Milestone Care előfizetéssel rendelkező felhasználók további költségek nélkül frissíthetnek a 2023 R3 verzióra. Azokat a szervezeteket pedig, akik jelenleg nem használják az XProtect szoftvert, arra bátorítjuk, hogy vizsgálják meg, hogy profitálhatnának az iparág legerősebb és legrugalmasabb nyílt platformú VMS-éből!