Szuper kompakt Wisenet minidóm kamerák

A Hanwha Techwin új, szuper kompakt Wisenet Q szériás minidómjai, amelyeknek az átmérője csupán 99 mm, telis-tele vannak olyan funkciókkal, amelyek lehetővé teszik a felhasználóiknak, hogy a maximumot hozzák ki a videomegfigyelő megoldásaikból.

Az új H.265 minidómok, amelyek 40%-kal kisebbek, mint a korábbi modellek, valódi előnyökkel járnak a végfelhasználóknak, különösen a kiskereskedőknek, akik esztétikus kamerákat kívánnak felszerelni gyakran szűk helyekre.

A külön licencet nem igénylő emberszámláló analitikát, továbbá a fókuszvesztés, mozgás- és szabotázsérzékelést mind a négy új modell alapfelszerelésként tartalmazza, miközben az új, nyílt platformú chipset harmadik féltől származó applikációk futtatását teszi lehetővé a dómokon.

 

Üzleti intelligencia, jobb döntések

Az új Wisenet Q minidómokba rakott emberszámláló funkcióval a kiskereskedőknek lehetőségük van figyelemmel követni az üzleteik hatékonyságát, a boltokba látogató vásárlók számát összevetve a tényleges eladásokéval. A bolttulajdonosok továbbá felhasználhatják a nyert adatokat arra, hogy megmérjék az online promóciók és egyéb marketingtevékenységek hatását az üzletekbe betérő látogatók számának kiderítésével és a lehető legjobban oszthatják be a pénztárosokat, mindig készen az aktuális látogatottsági szintre.

Mind a négy modell igazi éjjel-nappali (ICR) kamera, amely Lencsetorzítás korrekcióval (LDC) és 120dB-es WDR-rel van felszerelve, így a rossz fényviszony sem akadály a kameráknak.

 

További főbb jellemzők:

  • WiseStream II tömörítési technológia a kisebb sávszélesség- és tárhelyigényért
  • Hallway View, amellyel hatékonyan figyelhet meg keskeny területeket, például vásárlók sorát vagy folyosókat, a sávszélesség és tárhely hatékonyabb kihasználásával
  • MicroSD/SDHC/SDXC memóriakártya hely, amellyel akár 128 GB-nyi videót vagy adatot tárolhat a végponton
  • Power over Ethernet (PoE) támogatás, adatátvitel és áramellátás egyetlen kábelen, csökkentve a telepítés költségeit
  • A Wisenet QND-8011 és a QND-8021 HDMI videokimenettel rendelkezik, így egyszerűen megjeleníthető a videójuk egy publikus monitoron

 

A négy ONVIF-et támogató új minidóm:

Wisenet QND-6011 2MP minidóm fix 2,8 mm-es lencse max. F2,0
Wisenet QND-6021 2MP minidóm fix 4,0 mm-es lencse max. F1,6
Wisenet QND-8011 5MP minidóm fix 2,8 mm-es lencse max. F2,0 és HDMI kimenet
Wisenet QND-8021 5MP minidóm fix 4,0 mm-es lencse max. F1,6 és HDMI kimenet

További információkat a Hanwha Techwin weboldalán talál.