Új High-end rögzítők a Wisenet kínálatában
Címkék:hírek

v

Az új Wisenet P sorozatú AI NVR-ok az iparág vezető technológiáját alkalmazva, kiváló minőségű, akár 8K szuper-nagy felbontású képek rögzítését kínálja, pontos és hatékony rögzítéssel, AI-kamerákkal való integrációval. Az új felhasználói felület minden elemzési lehetőséget a korábbinál hatékonyabbá tesz a 8K felbontás rögzítésével, valamint elképesztő nagyítást biztosít a usereknek, hogy digitálisan ránagyítsanak a megfigyelt területekre a részletek elvesztése nélkül.

grafika_web_nvr_pai_kozep

Új Design

A rögzítők teljesen új designt kaptak. Fontos szerepet kapott a megfelelő hűtés és rezgéscsillapítás, amely biztosítja a folyamatos, nagy teljesítményű rendelkezésre állást. Akár 16 Hot-Swap merevlemezt helyezhetünk el a rögzítőkben, amelyeket RAID 5 vagy RAID 6-ban is használhatunk, ezáltal akár 160 TB adatot vagyunk képesek rögzíteni egyetlen eszközön. A Wisenet rögzítő front paneljét eltávolítva hozzáférhetünk a lemezekhez, így gyorsabban háríthatjuk el a fizikai meghibásodásból eredő kellemetlenségeket.

 

AI alapú keresési funkció

A Wisenet AI NVR PRN-6400DB4 képes lejátszani és rögzíteni akár 8K nagyfelbontású videót, valamint legfeljebb 64 csatorna megjelenítése lehetséges a rögzítőn keresztül a csatlakoztatott monitoron keresztül. A használhatóság hatékonyságát nagymértékben növeli az objektumok elemzése (emberek, fegyver, jármű, rendszám) az AI-keresés révén. A többcsatornás keresés során a Wisenet AI NVR-k nagy segítséget nyújtanak a több képen való incidens kiértékeléshez, mivel lehetővé teszik, hogy előnézeti képeket és videókat jelenítsenek meg az egérmutatóval az idővonalon. Ezenkívül a felhasználók egyetlen oldalon konfigurálhatják az eseményeket és a riasztásokat az összes csatornához.

 

A rendszer újdonsága, hogy támogatja az analitikai keresést a nem analitikát alkalmazó kamerák képein is, valamint a megújult grafikus felhasználói felület gyors kezelést biztosít. Az új Instant Viewer átláthatóan jeleníti meg az összetett kereséseket, akár több idővonal összehasonlításával, akár a mesterséges intelligencia által begyűjtött objektumok attribútumaival. A 10 különböző layout biztosítja, hogy a platform a kívánalmak szerint jelenjen meg. A funkciós gombok meggyorsítják a kamerák képei közti váltásokat, a könyvjelző menedzsment pedig soha nem látott NVR alapú keresési lehetőséget biztosít. Az NVR, hasonlóan a VMS rendszerekhez, képes az úgynevezett BestShot képfájlok megjelenítésére, amely képfájlokhoz az analitikai adatokat társítja.

 

Dual Stream rögzítés

Mindezek mellett az NVR biztosítja a már jól ismert Dual Stream rögzítés lehetőségét, amely egyetlen kamera képét két streamen rögzítve biztosítja a nagy felbontású rögzítést és az alacsony felbontású, távoli eszközre való képtovábbítást. 

 

Automatikus helyreállítás

Természetesen a rendszer tartalmaz automatikus helyreállítási biztonsági mentést, amely a hálózatról leszakadt kamerák képeit varázsolja vissza a rögzítőre, (ilyen esetben az SD kártyára való rögzítés lép életbe) visszaállítva az elmúlt 24 óra folyamatos idővonalát.

 

A rögzítő három cikkszámon elérhető, PRN-6410DB4, PRN-6410B4 és PRN-3210B4, amelyből kiderül, hogy 64 és 32 csatornás rögzítők léteznek a sorozatban. További információért keresse kereskedő kollegáinkat a sales@aspectis.hu email címen, vagy az ismert telefonszámokon!