Új, ráncfelvarrott 2N Access Commander
Címkék:hírek

 

A 2N® Access Commander központi hubként szolgál a 2N eszközök kezeléséhez. A 3.0-s verzió számos fejlesztést kínál a rendszergazdák, vezetők és végfelhasználók számára a hozzáférési jogok hatékonyabb szabályozására. Lássuk az újdonságokat!

Vadonatúj felhasználói felület

Ügyfeleit szem előtt tartva új, minimalista dizájnt adtak a felületnek. Az új színpaletta modern és letisztult, és tükrözi a gyártó elkötelezettségét az iránt, hogy a felhasználók számára tetszetős és felhasználóbarát környezetet biztosítson, amelyben könnyű navigálni.

Továbbfejlesztett felhasználói élmény

Nem csak az esztétika változott – a 2N® Access Commander 3.0 számos olyan fejlesztést vezet be, amelyek gyorsabbá és intuitívabbá teszik a feladatokat. Néhány figyelemre méltó fejlesztés:

  • Egyszerűsített információ-visszakeresés: A hozzáférési rendszert kezelő felhasználók hatékonyabban találhatják meg a releváns információkat a vállalatok, felhasználók, zónák és eszközök áttekintő oldalain, így nincs szükség több lapon való átvizsgálásra.
  • Hatékony szűrési lehetőségek: Mostantól minden napló és listanézet robusztus szűrési opciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy pontosan hozzáférjenek a szükséges információkhoz.
  • Testreszabható listák és naplók: A felhasználók az összes listában és naplóban kezelhetik az oszlopokat, testre szabva a felületet, hogy megjelenítsék a számukra releváns információkat. Ezenkívül a sormagasság állítása rugalmasságot biztosít a személyre szabottabb megtekintési élmény érdekében.
  • Kibővített hozzáférési hitelesítési beállítások: Az Access Commander 3.0 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy további hozzáférési hitelesítő adatokat adjanak hozzá közvetlenül a látogató létrehozási oldaláról. Ez magában foglalja az olyan opciókat, mint a PIN/QR vagy a rendszámtábla (LPR), amelyek segítségével megadható, hogy milyen típusú hitelesítési adatok állnak rendelkezésre a látogatómenedzser számára a vállalati oldalon.
  • Jelszavas biztonság egyszerűen: A felhasználói jelszó létrehozása mostantól felhasználóbarátabb. Az Access Commander 3.0 valós idejű visszajelzést ad arról, hogy a jelszó megfelel-e a minimális biztonsági követelményeknek, beleértve a karakterszámot, a kis- és nagybetűk érzékenységét és a számjegyeket.

2N-Access-Commander_Dashboard_User-Laptop_2.png

Mobilbarát látogató kezelés

A 2N® Access Commander 3.0 mobilbarát felületet vezet be a látogatók kezeléséhez.
A látogatókezelési joggal rendelkező felhasználók mostantól választhatnak az egyszerűsített, mobilbarát nézet vagy a hagyományos asztali felület közül. Ez a funkció különösen előnyös azok számára, akik asztali számítógépek helyett csak mobileszközökön szeretnének vagy tudnak látogatókat regisztrálni, és lehetővé teszi számukra QR-kódok kiadását a megosztási lapokat támogató alkalmazásokon, például az Üzenetek, E-mail vagy WhatsApp segítségével.

 

Élvezd az átmenet rugalmasságát – és adj visszajelzést!

A 2N nemcsak megérti, hogy a változás fokozatos folyamat lehet egyes felhasználók számára, hanem azt is szeretné tudni, hogy a felhasználók szeretik-e az új 2N® Access Commander 3.0-t! Ezért bevezettek egy átmeneti időszakot, amely értékes visszajelzési lehetőségeket biztosít. A felhasználók visszaválthatnak a régi 2-es verzió kezelőfelületére egy visszajelzési mező kíséretében, amely lehetővé teszi számukra, hogy megosszák a visszatérés okait. Ezt a jövőbeni fejlesztésekhez fogják használni. Fontos azonban megjegyezni, hogy a 3.1-es verziótól kezdődően csak az új felület lesz elérhető, a régi felület támogatása megszűnik!

2N-ACOM-2.0_Dashboard_Front_560x432