Új Wisenet 4 csatornás multi-sensor kamerák

Új Wisenet 4 csatornás multi-sensor kamerák motoros PTRZ kardáncsuklókkal, amelyek jelentősen csökkentik a telepítési időt

A Hanwha Techwin kibővítette a prémium Wisenet P sorozatát három új 4 csatornás multi-sensor kamerával, amelyek arra vannak tervezve, hogy költséghatékony megoldást nyújtsanak objektumok detektálására és követésére széles és nyílt területeken.

A 8MP-es Wisenet PNM-9084QZ motoros varifokális lencséket tartalmaz az egyes szenzorok fókusztávolságának, látőszögének és zoomjának precíz állítására, ahogy a 8MP-es PNM-9084RQZ és  az 5 MP-es PNM-9085RQZ is, amelyek továbbá fel vannak szerelve beépített okos IR megvilágítással az egyes szenzorokhoz. Ez megvilágít objektumokat 30 méterig a fénysugár zoomhoz való állításával.

Időt spóroló motoros PTRZ kardáncsuklók

Mindhárom új H.265 multi-sensor kamera fel van szerelve motoros PTRZ kardáncsuklókkal, amelyek csökkentik a helyszínen töltött időt, lehetővé téve a telepítőknek, hogy távolról mozgassák, döntsék, forgassák és zoomolják a lencsék pozícióját a kamera látőszögének beállításához.

„Ezek az új modellek, amelyek lehetővé teszik az operátoroknak, hogy testreszabott szög és zoom beállítások széles tárházából válasszanak szenzoronként, mind a rendszerintegrátoroknak, mind a végfelhasználóknak pénzspórolást jelentenek,” mondta Uri Guterman, Head of Product & Marketing a Hanwha Techwin Europe-nál. „Ez azért van, mert a multi-sensor kameráknál kevesebb kábelre, csatornavezetékre és konzolra van szükség annál, amely általában négy külön kameránál szükséges ugyan annál a feladatnál. Továbbá kevesebb VMS licenc kell, mivel csak egy IP kapcsolatot használ.”

Főbb jellemzők

  • Fejlett Széles dinamikatartomány (WDR), amely akár 120dB-lel teljesít, hogy pontosan hozzon létre olyan képeket, amin egyaránt vannak nagyon világos és nagyon sötét helyek.
  • Valós éjjel-nappali kamera funkció eltávolítható infravörös szűrővel (ICR).
  • Digitális képstabilizáció (DIS), amely csökkenti a szél vagy vibráció okozta mozgási elmosódást és biztosítsa az éles, stabil képek rögzítését.
  • H.265, H.264 és MJPEG tömörítés támogatás, továbbá WiseStream II, egy kiegészítő tömörítési technológia, csak a Wisenet kamerákban.
  • Beépített Intelligens videoanalitikák (IVA), beleértve Szabotázs, Bóklászás, Irány detektálás, Fókuszvesztés detektálás, Köd detektálás, Virtuális vonal, Belépés/Kilépés, Megjelenés/Eltűnés, Hang detektálás, Arcfelismerés és Mozgásérzékelés.
  • Hang osztályozás: egy audioanalitikai funkció, amely felismeri a kritikus hangokat, mint például felemelt hang, sikoly, üvegtörés, lövés és robbanás hangja és riasztást hoz létre, hogy lehetővé tegye a gyors reakciót a biztonsági személyzet által.
  • IP66, IK10 és NEMA4X minősítés a víz, por, és ütések elleni védelem érdekében, ideálissá téve a három multi-sensor kamerát kültéri alkalmazásra.

Az új Wisenet multi-sensor kamerák modellszámai a következők:

  • Wisenet PNM-9084QZ: 2MP x 4 csatorna 3~6mm motoros varifokális lencsékkel.
  • Wisenet PNM-9084RQZ: 2MP x 4 csatorna 3.2~10mm motoros varifokális lencsékkel. Beépített okos IR világítás.
  • Wisenet PNM-9085RQZ: 5MP x 4 csatorna 4.13~9.4mm motoros varifokális lencsékkel. Beépített okos IR világítás.

További információkat a Hanwha Techwin Europe weboldalán talál.