Wisenet AI PTZ kamera sorozat
Címkék:hírek

A Hanwha Vision mesterséges intelligencia alapú képességekkel egészíti ki PTZ PLUS kamera sorozatának választékát

 

A nagyfelbontású AI PTZ PLUS termékcsaládot olyan nagy nyílt területekre tervezték, mint például repülőterek, parkolók, stadionok, városközpontok, iperi területek vagy éppen perimetervédelem. A mesterséges intelligencia alkalmazása csökkenti a téves riasztások számát, és lehetővé teszi a kamerák számára, hogy pontosan osztályozzák a tárgyakat, úgy mint személyek, arcok, járművek (típussal együtt) vagy éppen rendszámtáblák.

Ez az objektumészlelés és osztályozás lehetővé teszi a kezelők számára, hogy gyorsan megkeressenek bizonyos objektumokról készült felvételeket, ezzel rendkívül hatékonnyá téve a keresést.

Wisenet_AI_PTZ

 

AI Auto-tracking

 Az X sorozatú AI PTZ PLUS kamerák egyik figyelemre méltó jellemzője a továbbfejlesztett AI-motor által vezérelt auto-tracking funkció. A személyek és a járművek megkülönböztetésének képességével a kamerák automatikusan a kívánt cépontokra tapadnak, és még a kisebb objektumokat is képesek követni az olyan kihívást jelentő helyzetekben, amelyeket gyenge vagy éppen éjszakai fényviszonyok jellemeznek. 

 

MQTT más eszközökkel történő kommunikáláshoz

Az AI PTZ PLUS kamerák egy MQTT szerver előfizetéssel érkeznek, ami lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen működjönek együtt más eszközökkel és érzékelőkkel, beleértve az IoT eszközöket is. A kamerával az MQTT brókeren keresztül megosztott információk különböző  reakciókat váltanak ki, beleértve az automatikus pásztázást egy észlelt ki- vagy belépésre, vagy hogy vizuális megerősítést nyújtson, hogy egy adott személy jogosult-e a területen tartózkodni és erről emailben tájékoztatni a kezelőket. Alternatív megoldásként a kamera egy objektum érzékelési eseményről információt oszthat meg az MQTT brókerrel, hogy aztán az konkrét műveleteket indítson el, mint például az ajtó zárása, nyitása a világítás vagy a légkondicionáló kapcsolása. AZ MQTT-n keresztüli kommunikáció és más eszközökkel történő adatmegosztás az AI PTZ PLUS kamerákat egyszerű biztonsági eszközből üzleti intelligencia megoldássá alakítja.

 

  • 2MP, 6MP és 8MP modellekWisenet_AI_PTZ_lineup.jpg
  • Adaptív IR technológia (akár 200m-ig)
  • 110 fokos dőlésszög -
    a kamera fölötti területek megfigyeléséhez
  • WiseNR II
  • A legtöbb PTZ-nél akár 65%-kal könnyebb


    UGRÁS A KAMERÁKHOZ