Wisenet Nagy Látószögű QVGA Radiometrikus AI Hőkamerák
Címkék:hírek

thumbnail_image009

 

Ezek a kompakt kamerák kielégítik a precíz hőmérsékletméréseket igénylő ügyfelek igényeit (-40°C és 550°C között) a biztonsági és felügyeleti funkciók mellett, így ideálisak ipari alkalmazásokhoz (gyártás, közművek, enegriaipar), valamint repülőtereken, hajó- és bányaiparban.

A kamerából elérhetőek 8fps és 30 fps változatok is:

TNO-C3010TRA - Nagy Látószögű QVGA Radiometrikus AI Hőkamera, 4.4mm Lens, 30fps
TNO-C3020TRA - Nagy Látószögű QVGA Radiometrikus AI Hőkamera, 6.6mm Lens, 30fps
TNO-C3030TRA - Nagy Látószögű QVGA Radiometrikus AI Hőkamera , 9.7mm Lens, 30fps

TNO-C3012TRA - Nagy Látószögű QVGA Radiometrikus AI Hőkamera, 4.4mm Lens, 8fps
TNO-C3022TRA - Nagy Látószögű QVGA Radiometrikus AI Hőkamera, 6.6mm Lens, 8fps
TNO-C3032TRA - Nagy Látószögű QVGA Radiometrikus AI Hőkamera, 9.7mm Lens, 8fps

 

AI alapú objektum osztályzás hőkamera képén

A mesterséges intelligencia radiometrikus hőkamerákba integrálása nagymértékben javítja a megfigyelést nehéz látási viszonyok és körülmények között. Ezek a kamerák pontosan osztályozzák az embereket és a járműveket, még nehéz időjárási körülmények között (köd, eső, hó) vagy nehéz fényviszonyok között is, például teljes sötétségben vagy erős háttérvilágításban. Ez lehetővé teszi az üzemeltetők számára, hogy proaktívan védjék az embereket és az eszközöket, ellenőrizzék a helyszínhez való hozzáférést, megelőzzék a baleseteket, és figyeljék a hőmérsékletváltozásokat a veszélyes területeken.

 

Hanwha_thermal

 

 

 

Széles hőmérsékletérzékelési tartomány

A Hanwha Vision radiometrikus hőkameráinak kiterjedt hőmérsékletérzékelési tartománya -40°C és 550°C között van, nagyfokú pontossággal, ami ideálissá teszi őket ipari alkalmazásokhoz, például gyárakhoz és akkumulátortermekhez, ahol a hőmérséklet-szabályozás a legfontosabb.

A kamerák létfontosságú adatokat továbbíthatnak a hőmérsékletváltozásokról a kezelőknek, figyelmeztetve őket az ipari gépekkel és anyagokkal kapcsolatos lehetséges problémákra, például az elöregedő alkatrészekre és a berendezés meghibásodására. A kamerák által megjelölt problémák megoldásával a kezelők minimalizálhatják a váratlan leállásokat, javíthatják a biztonságot és a karbantartás hatékonyságát. Ennek a vezető technológiának a kihasználásával csökkenthető a helyszíni ellenőrzések szükségessége a folyamatok proaktív felügyeletével.

 

Kiváló minőségű képek 

A 17 µm-es pixelméret és a megnövelt érzékenység, a 30 mK zajkiegyenlítő hőmérsékletérzékelés (NETD) javítja a termikus megkülönböztetést az alacsony kontrasztú, kihívást jelentő jeleneteknél, mint például a magas hőmérsékletű tárgyak magas hőmérsékletű környezetben vagy az alacsony hőmérsékletű tárgyak alacsony hőmérsékletű környezetben. A kamerák QVGA felbontással (384×288) és nagy látószögű objektívekkel (HFoV 90˚/60˚/ 37,9˚) vannak felszerelve, így ideálisak a rövid és közepes hatótávolságú megfigyelési alkalmazásokhoz. A kamerák tiszta és részletgazdag képeket készítenek, hogy az AI még kihívást jelentő fényviszonyok között is pontosan elemezhessen.

Hanwha_thermal_2

 

 

Könnyű telepítés és rugalmasság

A telepítők számára előnyös az egyszerű telepítési folyamat, mivel a kamerák könnyűek, mindössze 1,7 kg tömeggel, ami 45%-kal könnyebb, mint a konkurens hasonló modellek, mindez kompakt, bullet kialakítású kameraházban. Mindössze 233,5 mm-es hosszúságukkal több mint 40%-kal kisebbek, mint a konkurens hasonló modellek. A 8 képkocka/mp-es kamerák nem tartoznak a Wassenaari Megállapodás hatálya alá, amely export-ellenőrzési rendszer bizonyos árukat szabályoz, beleértve a 9 képkocka/mp-nél nagyobb képsebességű hőkamerákat. Ez egyszerűbbé teszi az exportálást és importálást, ami gyorsabb szállítási időt tesz lehetővé.

Hanwha_thermal_3