Wisenet TNU-4041T és TNU-4051T pozícionálható hőkamerák

A Wisenet TNU-4041T és TNU-4051T pozícionálható hőkamerák, amelyek akár 640 x 480 felbontásban készítenek képeket, arra lettek tervezve, hogy objektumokat és embereket detektáljanak kihívást jelentő körülmények között, mint például füstön, hóesésen, erős esőn és ködön keresztül, amelyre a hagyományos videokamerák már nem képesek. Olyan projekteknél is hatékony megoldást nyújtanak, ahol a fényszennyezés az probléma.

A másodpercenkénti 120°-os mozgási sebességgel és talajtól-égig, -90°-tól 40°-ig tartó betekintési szöggel, a TNU-4041T és TNU-4051T sokoldalú megoldást nyújt széles és nyílt területek megfigyelésére. Mindkettő modell, amelyek robusztus öntött alumínium borítással rendelkeznek, igazi éjjel-nappali (ICR) kamerát tartalmaz és beprogramozható teljes, 360°-os körbefordulásra is. Az operátorok rugalmasan választhatnak az akár 255 előre beállítható és ütemezhető pozíció közül.

A TNU-4041T 19 mm-es lencsével van ellátva, amellyel 1 714 m-ig érzékelhet járműveket, miközben a TNU-4051T 35 mm-es lencsével van felszerelve, így ez a modell már 3 157 m-ig detektál járműveket. Mindkettő kamera alkalmas -50°C és +130°C közötti hőmérsékletű területek megfigyelésére, mint például építkezések, olaj, gáz és kémiai üzemek.

Egyéb főbb jellemzők többek között:

  • Beépített giroszkóp a pontos képstabilizációért
  • Hallway View: szűk, függőleges helyek megfigyelésére alkalmas
  • Analitikák: hangosztályozás (például lövés, robbanás, sikoly, üvegcsörömpölés), hőmérséklet változása, ütés, objektum/személy haladási irány, bóklászás és szabotázs érzékelése
  • WiseStream II kiegészítő tömörítési technológia a kisebb sávszélességigényért
  • SD/SDHC/SDXC memóriakártya hely, a felvételek automatikus megőrzéséért hálózati hiba esetén