Wisenet TNV-7010RC sarokkamera

Az új Wisenet TNV-7010RC 3 megapixeles sarokkamera a Hanwha Techwintől úgy lett tervezve, hogy a rendőrségek, börtönök és pszichiátriák követelményeinek megfeleljen, ahol a bentlakók és páciensek önsértését meg kell akadályozni.

A Wisenet TNV-7010RC egy beépített 940nm-es infravörös lámpával rendelkezik, amely 10 méterig bocsát ki fényt, magasabb hullámhosszon, mint a tradicionális infravörös világítás. Ez láthatatlan az emberi szem számára és nem zavarja a szobákban alvókat. A kamera nappal és éjszaka is tiszta, éles és színgazdag képeket képes rögzíteni akár csekély, 0,3Lux fényszint mellett is, a 120dB-es Széles dinamikatartomány (WDR) funkció pedig olyan helyeken is pontos és részletes képeket eredményez, ahol nagyon világos és nagyon sötét területek is vannak.

Önsértés megakadályozása

“Sajnos, vannak olyan bentlakók és páciensek, akik önsértést próbálhatnak elkövetni, és e miatt a Wisenet TNV-7010RC úgy lett megtervezve, hogy megfelelő telepítés esetén ne tudjanak rá csomót kötni,” magyarázza Uri Guterman, a Hanwha Techwin Europe Termék & Marketing vezetője. “Továbbá a ház kialakításánál gondosan ügyeltünk arra, hogy elég robosztus legyen, például, IK10+ vandálbiztos, és IP66 és IP6K9K védelemmel van ellátva, valamint érzékeli és riasztja az operátorokat külső behatás esetén, ha valaki megpróbálja összetörni.”

A bentlakók és a páciensek személyes terének érdekében maszkolási zónák adhatók a kamera látómezőjének bizonyos területeire, miközben a beépített mikrofon és hangtámogatás kétirányú kommunikációt tartogat.

Főbb funkciók

A multi-streamet és h.265-öt támogató Wisenet TNV-7010RC a rendőrségeken, börtönökben és pszichiátriákban jól használható funkciók hosszú sorával rendelkezik, többek között beépített analitikákkal, mint például szabotázs-, bóklászás- és haladási irány érzékelése, fókuszvesztés detektálás, virtuális vonal, bejárat/kijárat, megjelenés/eltűnés, hangdetektálás, arcfelismerés, mozgásérzékelés, és hang osztályozása.

A "Hallway View" az egy nagyon hatékony mód a szűk, függőleges területek megfigyelésére, mint például folyosókéra, mert lehetővé teszi a kamerának a 9:16 és 3:4 képarányban történő rögzítést, hogy hatékony legyen hosszú és keskeny helyeken.

További információkat a Hanwha Techwin Europe weboldalán talál.