Wisenet X Plus - könnyedén telepíthető moduláris kamerák mágnesekkel

Az új, moduláris Wisenet X Plus sorozat kamerái az egyik legkönnyebben telepíthető és karbantartható kamerák a világon, időt és pénzt spórolva a telepítőknek. 2 és 5 megapixeles, beltéri és kültéri variációkban érhetők el, és mágnesekkel vannak felszerelve, hogy a szenzormodulok egyszerűen, azonnal beilleszthetők legyenek a kameraházakba. Az egyetlen PoE kábelhez való csatlakoztatás is egyszerűen megoldott.

„Az integrátorokra gondolva úgy alkottuk meg a Wisenet X Plus sorozat könnyen hozzáférhető csomagolását, hogy ki sem kell venni a kamerát a konfigurálásához,” magyarázza Paul Kong, CTO, a Hanwha Techwin America-tól. „A kamera háza és a modul szeparált dobozban van a csomagon belül, a telepítők így könnyen hozzáférhetnek a RJ-45 csatlakozóhoz, a nagyobb telepítéseknél akár órákat spórolva a beállításon.”

A Wisenet X Plus kameramodulok elérhetők PTRZ (Pan, Tilt, Rotate, Zoom) funkcióval, infravörös világítással és fűtéssel. A PTRZ funkció lehetővé teszi a kamera pozíciójának távolról történő finomhangolását a telepítést követően anélkül, hogy a helyszínre kéne mennie, időt és pénzt spórolva. A házak elérhetők beltéri és kültéri kivitelben is, ezen kívül van még egy új, kompakt, süllyesztett konzol. Az eltávolítható borítások fehér, fekete és csontszínben kaphatók, és az újra festésük is egyszerű, így akármilyen környezetbe tökéletesen passzolnak. Továbbá a kamerán lévő analitikák előre felvett hangüzeneteket indíthatnak a kamera hangkimeneti csatlakozóján.

További főbb jellemzők:

  • Wisenet 5 saját fejlesztésű chipset, kiváló teljesítménnyel, beépített analitikákkal és fejlett biztonsági funkciókkal
  • -50°C-től +60°C-ig tökéletesen működőképesek
  • 85°-os, széles függőleges látószög
  • Kültéri vandál dóm kivitel akár IP6K9K és IK10+ minősítéssel
  • Új giroszkóp az ütődésérzékelésért