Axis

A svéd Axis Communications a világ egyik vezető IP kamera gyártója, nevükhöz fűződik az első IP kamera kifejlesztése, amely 1996-ban jelent meg.

Hálózati kamerák

Az Axis IP kamerái minden igényt képesek kielégíteni, legyen az egy egyszerű beltéri megfigyelés, vagy egy multi-megapixeles kültéri megfigyelés egy stadionban. A kamerák közös jellemzője a kiváló képminőség és fényérzékenység, valamint a rendkívül takarékos sávszélesség- és tárhely használat. Mindezt kiegészíti a fedélzeti analitikák széles tárháza.

Videó enkóderek

Az Axis videó enkódereivel a már meglévő analóg rendszerét használhatja a IP technológiás eszközeivel.  A videó enkóderek az analóg kamerák képeit digitális videofolyamokká alakítják, amelyeket ezután az IP-alapú hálózatain is használhat, akár Interneten keresztül is. Így az analóg kamerák élőképeit megtekintheti a  videomenedzsment szoftverében, mintha azok modern IP kamerák lennének.

Hálózati videó rögzítők

Egy Axis hálózati videó rögzítővel egy egyszerűen telepíthető, megbízható, magas minőségű megoldást kap, amely tökéletesen illeszkedik az Axis széles skálájú hálózati termékeihez. A rögzítőkre elő vannak telepítve a szükséges szoftverek, beleértve a videómenedzsment szoftver licenceit is.

Hálózati hangrendszerek

Az Axis hálózati hang rendszerei magas minőségű megoldások, amelyeket számos helyzetben használhat. Növelheti a biztonságot az események által aktivált hangjelzésekkel. Élő vagy időzített bejelentéseket tehet a megfelelő időben és helyen. Jó hangulatot teremthet időzített háttérzenékkel. A hálózati hang rendszereknek számos előnye van.

Kiegészítők

Az Axis magas minőségű kiegészítők széles skáláját kínálja a rendszere kiegészítéséhez, legyen az hálózati videó, hálózati audió vagy beléptető rendszer. Segítségükkel optimális megoldáshoz juthat és megkönnyítheti velük a mindennapi munkáját.

Rendszereszközök

Az Axis rendszereszközei összecsatlakoztatják az Ön hálózati megoldásait és/vagy javítják azok teljesítményét. Tesztelve és ellenőrizve lettek, hogy tökéletesen együttműködjenek az Axis termékeivel.

Beléptető rendszerek

 Az Axis beléptető megoldásai tényleg nyíltak, szabadságot nyújtva abban, hogy összepárosítsa a legjobb hardvereket és szoftvereket, és integrálja azokat más rendszerekbe, beleértve a megfigyelő rendszerét. Használhatja őket alapszintű azonosításra és beléptetésre, de akár haladó hozzáférés-kezelésre is.