Beléptető rendszerek

 Az Axis beléptető megoldásai tényleg nyíltak, szabadságot nyújtva abban, hogy összepárosítsa a legjobb hardvereket és szoftvereket, és integrálja azokat más rendszerekbe, beleértve a megfigyelő rendszerét. Használhatja őket alapszintű azonosításra és beléptetésre, de akár haladó hozzáférés-kezelésre is.

Hálózati ajtóvezérlők
Az Axis hálózati ajtóvezérlői biztonságos és hatékony módot nyújtanak a területeihez való hozzáféréshez. Így teljesen biztos lehet abban, hogy csak azok a személyek léphetnek be, akik ténylegesen megtehetik.
Hálózati ajtóállomások
Az Axis ajtóállomásai interkomok, megfigyelő kamerák és ajtóvezérlők egyben. Kényelmes kiegészítései a megfigyelő rendszerének, segítik a területeit védetten tartani, egész nap megbízható azonosítást nyújtva. Azonosíthatja a látogatókat és kinyithatja az ajtót nekik, bárhol is legyen.
Kártyaolvasók
Beltéri és kültéri olvasók hálózati ajtóvezérlőkhöz.
Hálózati I/O relé modulok
Az Axis hálózati I/O relé moduljaival kibővítheti bármelyik Axis termék funkcionalitását. Különösen hasznosak az AXIS A1001 hálózati ajtóvezérlők más rendszerekkel való integrálásában.
Mobilos beléptetés
A mobilos beléptetés lehetővé teszi a mobileszközök — okostelefonok és viselhető eszközök — használatát arra, hogy hozzáférést nyerjenek személyek lezárt épületekhez, szobákhoz vagy területekhez.