Hálózati kamerák

Az Axis IP kamerái minden igényt képesek kielégíteni, legyen az egy egyszerű beltéri megfigyelés, vagy egy multi-megapixeles kültéri megfigyelés egy stadionban. A kamerák közös jellemzője a kiváló képminőség és fényérzékenység, valamint a rendkívül takarékos sávszélesség- és tárhely használat. Mindezt kiegészíti a fedélzeti analitikák széles tárháza.

Fix box kamerák
Az Axis fix box kamerái határozott üzenetet küldenek a potenciális elkövetők felé. Gondold meg kétszer! Mi figyelünk! A fix box kamerák között megtalálhatók a belépő szintű modellek ugyanúgy, mint a legmagasabb igényeket kielégítő csúcskategóriás készülékek.
Moduláris kamerák
Az Axis moduláris kamerái rendkívül sokoldalúan használhatók. Akár rejtett kamerákról, akár járművek fedélzeti video rendszeréről, vagy oszlopba rejtett kiskereskedelmi kameráról van szó, az Axis komplett megoldásokat nyújt.
Panoráma kamerák
Már egyetlen panoráma kamerával is rendkívül széles területet képes egy időben megfigyelni. Nagy területen figyelhet meg tevékenységeket, észrevehet rendbontókat, követheti az emberek mozgását, növelheti a terület kihasználtságát. És mivel mindezt egyetlen panoráma kamerával éri el több hagyományos helyett, a telepítési és üzemeltetési költségei csökkennek.
Pozícionáló kamerák
Az Axis pozícionáló kamerák esetében Ön mondja meg, hogy a kamera merre nézzen. A kamera gyorsan, mégis nagyon pontosan mozog, mozgathatja manuálisan, de adhat meg automatikus útvonalakat is, sőt, mozgó objektumokat a kamera képes teljesen önállóan követni.
Hőkamerák
Az Axis hőkamerái az emberek, járművek és egyéb objektumok által kibocsátott hőt képesek érzékelni, így nem probléma a rossz vagy változékony megvilágítottság. Akár teljes sötétségben, sőt, egy sűrű füstfelhő mögött is detektálja azokat.
Rögzített csőkamerák
Az Axis csőkamerák kicsi, vékony dizájnnal rendelkeznek, bármilyen környezetben jól mutatnak. Hiába kisebbek, mint egy hagyományos kamera, mégis teljes felszereltségű, kompakt megoldások, akár kültéren is alkalmazhatóak. Magas minőségük ellenére rendkívül költséghatékonyak.
Rögzített dómkamerák
Az Axis rögzített dómkamerái kompakt megoldások kicsi, kupola formájú házban, bármilyen környezetbe illeszkednek. A dóm borítás védi a kamerát az elfordítástól és egyéb külső behatásoktól, kívülről pedig nem látszik, hogy a kamera melyik irányba néz.
Fedélzeti kamerák
Az Axis fedélzeti kamerái megfelelnek a mobil megfigyelés sajátos követelményeinek és kihívásainak: szűkös helyek, extrém rázkódás és ütődések, hirtelen megváltozó fényviszonyok, minimális tárhely a felvételeknek és még sok más nehézség. Egyik sem probléma többé.
PTZ kamerák
Az Axis PTZ kameráival valós időben mozgathat, dönthet, nagyíthat. Nagy területet lefedhet egyetlen kamerával, kiváló minőségben. Intelligens funkciókkal is rendelkeznek, például egy detektált esemény esetén automatikusan ránagyíthatnak az esemény helyére.