NumberOk rendszámfelismerés

A NumberOk, az FF-Group rendszámfelismerő szoftvere képes felismerni a járművek rendszámát videó alapján valós időben és a leolvasástól függően működtetni eszközöket, például sorompókat vagy automatikus kapukat. Felismeri európai és CIS országok rendszámait, továbbá izraeli, török és egyesült államokbéli rendszámokat. Ezen kívül lehetőség van a járművek színét, sőt, típusát, márkáját és a konkrét modelljét is begyűjteni a videoanalitikai szoftver használatával.

A NumberOk különféle kiadásokban érhető el, hogy mindenkinek tudjunk ajánlani megoldást az igényeiktől függően:

NumberOk Lite

A NumberOk Lite az a NumberOk szoftver alapverziója. Egy jármű rendszámtábla detektort tartalmaz és képes megmondani, melyik irányba áll a jármű. A rendszer könnyedén integrálható külső alkalmazásokkal a felismerési eredmények folyamatos átküldésével.

A NumberOk Lite kiadás 1-12 darab csatornát támogat. A szoftver automatikus belépést nyújt járműveknek logisztikai központokba, közlekedési vállalatoknak, kocsimosóknak, szervizállomásoknak.

NumberOk SMB

A NumberOk SMB üzleti folyamatok kezelésére van tervezve kis- és közepvállalkozások számára rendszámfelismerési rendszerrel.

A szoftver számos beépített üzleti logikát tartalmaz, mint „Checkpoint” („járműbeléptető-rendszer”) és „parkolás” („járművek megszámlálása” és „jármű területi jelenlétének az idejének kiszámolása”), továbbá rugalmas reakció modult eseményekhez.

A NumberOk SMB képes megmondani, melyik irányba áll a jármű. A rendszer könnyedén integrálható külső felismerőrendszerekkel és kliensalkalmazásokkkal.

A NumberOk SMB kiadás 1-12 darab csatornát támogat. A szoftver automatikus belépést és üzleti folyamatok kezelését nyújtja járműveknek logisztikai központokba, közlekedési vállalatoknak, kocsimosóknak, szervizállomásoknak.

NumberOk Enterprise

A NumberOk Enterprise teljeskörű szituáció-monitorozást nyújt az utakon – forgalom-megfigyelést és közlekedési szabályoknak való megfelelést.

A szoftver beépített közlekedési szabály vezérlőmodult tartalmaz, mint „piroson való áthajtás”, „gyorshajtás”, „autó átlagsebességének felügyelete”, „buszsávban való hajtás” és „lopott vagy keresett járművek meghatározása”. A törvénysértések minden adata valós időben megjelenik a rendőrség vezérlőpultján.

A NumberOk Enterprise-ból kinyert adatok integrálhatók bármilyen rendszerbe későbbi elemzéshez, vagy büntetés kiállításához. A NumberOk Enterprise kiadás 1-12 darab csatornát támogat.

A szoftver automatizált szituáció-monitorozást nyújt „Biztonságos /Okos városok” és „Közlekedési infrastruktúra” keretein belül.

NumberOk Reporter

A NumberOk Reporter az egy Windows kliensalkalmazás a NumberOk SMB-hez és NumberOk Lite-hoz. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az Ön számára, hogy járműadatbázisokat kezeljen, hogy megfigyelje az aktuális helyzetet és hogy minden riasztási eseményről jelentést kapjon egy távoli munkaállomásról.

A NumberOK Reporter folyamatos kapcsolatba állítható számos távoli NumberOk adatbázissal amelyek fel vannak telepítve objektumokra. A Windows kliens üzleti folyamatok automatikus felügyeletét teszi lehetővé irodáknál és S&E komplexumokban, parkolókban, szervizállomásokban rendszámfelismerési rendszerrel.

NumberOk Meta SMB

A NumberOK Meta SMB arra lett tervezve, hogy egyetlen adatgyűjtő központot hozzon létre ANPR kamerákkal és végrehajtó eszközök kezelésével. A szoftver beépített rendszerrel rendelkezik járművek belépésének megfigyelésére és felügyeletére, járművek számlálását és a területi jelenlétük idejének kiszámítását nyújtva.

A NumberOK Meta SMB-hez nincs szükség drága infrastruktúrára. Akár 64 darab ANPR kamerát lehet egy tipikus, Intel Core i3-as processzorú irodai gépre kötve.

A NumberOk Meta SMB kiadás 4-32 darab csatornát támogat. A szoftver egy adatgyűjtő központot nyújt ANPR-el és üzleti folyamatok kezelésével parkolók, irodák, üzletek, szórakozóhelyek és lakókomplexumok és egyéb elosztott létesítmények hálózatánál.

NumberOK VMMCR

A NumberOK VMMCR arra lett tervezve, hogy teljeskörű járműmozgás detektálást és megfigyelést nyújtson rendszám, gyártmány, modell, szín, típus és mozgási irány alapján utak helyzetének a felügyeletére. A szoftver beépített érzékelővel rendelkezik rendszámhoz, típushoz (kocsi, SUV, kisbusz, LCV, kamion, busz), 61 márkához, 230 modellhez, 12 színhez és járműirányhoz (fel/le).

Minden szabálysértési adat 3 sávból 1 kameraként átküldésre kerül valós időben a rendőrség vezérlőpultjára. Az adatok nyílt adatbázison vagy JSON protokollon keresztül kerülnek továbbításra. A NumberOk VMMCR kiadás 1-36 darab csatornát támogat.

További információkat a gyártó weboldalán talál.