Hanwha Vision

A Hanwha Vision, a Samsung méltán elismert biztonságtechnikai termékkörének továbbfejlesztésével folytatja annak hagyományait az IP alapú video rendszerek piacán. Termékei Wisenet márkanév alatt kerülnek forgalomba.

Kamerák

A Wisenet kamerák gyakorlatilag minden megfigyelési feladatra kínálnak megoldást, legyen az IP, vagy analóg, bel- és kültéri megfigyelés. A folyamatos innovációnak köszönhetően a nemzetközi összehasonlító teszteken rendre a legjobbak között szerepelnek kamerái.

Wisenet IP audio

 A Hanwha Vision 2023 Q3-ban új termékportfóliót vezet be, amellyel az IP alapú audio rendszereket célozza meg. A Wisenet Audio Management Systems (WAMS) néven futó hangszórók, audio enkóderek új generációt jelentenek az épülethangosításban, a perimetria védelemben, de bárhol, ahol rugalmas hangszórókiosztásra lehet szükség.

NVR / DVR / Enkóder / Dekóder

Digitális és analóg videórögzítők, analóg videó jelek kódolása, IP videofolyamok dekódolása a Wisenet kompakt eszközeivel. 

Kiegészítők

Egy megfigyelő rendszer nem lehet teljes értékű a különböző kiegészítők (monitorok, konzolok, burák stb.) nélkül. A Hanwha kínálatából sem hiányozhatnak ezek az eszközök.