Wisenet P sorozatú hálózati kamerák

Prémium képminőség, mesterséges intelligencia és automatikus követés

A Wisenet P sorozat kamerái 4K vagy 8K felbontású, tűéles képeket nyújtanak, így bármilyen apró részlet kivehető a képen.

A nyugodtabb időszakokban, különösen éjszaka, a digitális automata követés nagyon hasznos a mozgó objektumok megfigyelésénél, például a parkokban vagy tereken.

A Wisenet P sorozat támogatja a fókuszvesztés detektálását, amely felismeri, ha valamelyik képen elállítódott a fókusz, ami jelentősen javítja a megfigyelés hatékonyságát.

A P sorozat tartalmazza az AI funkciók lehetőségét, amely a személyeket, gépjárműveket, arcot és rendszámot képes felismerni, objektumként kezelni. Ezekhez az objektumokhoz attribútumokat vagyunk képesek hozzárendelni, amely attribútumokra való keresés jelentősen meggyorsítja az incidens kiértékelését. Ilyen attribútum például a ruházat hossza, színe, van-e a személyen maszk, kalap, táska, szemüveg, vagy éppen a gépjármű típusa.

WiseStream technológia: kisebb sávszélesség és tárhely igény

A WiseStream technológiának hála az óriási, 12 megapixeles videók sávszélesség és tárhely igénye jelentősen csökken. A WiseStream dinamikusan állítja a kódolást, kiegyensúlyozva a minőséget és a tömörítést attól függően, mennyi mozgás van a képen. Az eredmény egy kevés tárhelyet foglaló, kicsi sávszélességet használó, mégis kitűnő minőségű kép.

WDR & P-Iris technológiák

A széles dinamikatartomány és P-Iris technológiáknak hála a képek tűélesek és elmosódástól mentesek lesznek, változékony fényviszonyok között is.

Prémium többirányú kamerák

A többszenzoros és panoráma kamerákkal egyidejűleg, akár 360°-ban figyelhet meg nagy területeket, vakfoltok nélkül. A több szenzor által érzékelt képeket egyben, egyetlen nagy képként tekintheti meg, bármiféle torzítás nélkül. Egy ilyen kamerával kiválthat több hagyományos egyszenzorosat, nagymértékben csökkentve a telepítési és üzemeltetési költségeket.

Termékek:


PNF-9010R/RV/RVM

PNM-7000VD

PNM-9020V

PNM-9080VQ

PNO-9080R

PND-9080R

PNV-9080R

PNP-9200RH

PNM-9081VQ

PNM-9000VQ

PNM-9320VQP
 

Felkeltették érdeklődését az Hanwha Techwin Wisenet kameráink? Bővebb információért töltse le katalógusunkat vagy vegye igénybe díjmentes konzultációnkat:

Díjmentes konzultáció