Milestone

A Milestone a világ első számú VMS szoftver gyártója. 1998-as megalapítása óta világszerte több, mint 150 ezer video megfigyelő rendszer működik a Milestone felügyelete alatt. Fő jellemzője a megbízhatóság, gyorsaság és rendkívül gazdag funkcionalitás. A legfontosabb azonban a nyitott architektúra, amely több ezer eszköz támogatását és rengeteg külső applikációt jelent, melyek segítségével a Milestone rendszerek minden ügyfél igényre megoldást nyújtanak.

XProtect Video Menedzsment Platformok
A Milestone zászlóshajója az XProtect menedzsment szoftver. Széleskörűen skálázható, licencelési politikája alkalmazkodik az ügyfél igényeihez, képes együtt növekedni azokkal. Modern, magyar nyelvű kezelő felület, Smart, Web-es és mobil kliensek.
XProtect Add-on termékek
AzXProtect add-on termékek különálló szoftver komponensek, melyeket a meglévő Milestone videó rendszerekre telepítünk és extra értéket és funkcionalitást adnak. Ezeket az alkalmazásokat a Milestone fejlesztette , így teljes mértékben kompatibilisek a Milestone VMS és Milestone Husky rendszerekkel. Segítségükkel speciális ügyfél igényeket lehet kielégíteni.
Milestone Husky NVR termékek
A Milestone Husky termékeit azoknak ajánljuk akik a világ első számú VMS szoftverét megbízható, előre telepített és optimalizált hardveren szeretnék használni. A Husky rögzítők használata lerövidíti a telepítés időtartamát, hiszen nem kell a szoftver telepítésével foglalkozni, azonnal használatba vehető a video rendszer.