Milestone Husky NVR termékek

A Milestone Husky termékeit azoknak ajánljuk akik a világ első számú VMS szoftverét megbízható, előre telepített és optimalizált hardveren szeretnék használni.
A Husky rögzítők használata lerövidíti a telepítés időtartamát, hiszen nem kell a szoftver telepítésével foglalkozni, azonnal használatba vehető a video rendszer. Kisebb rendszereknél ráadásul megspórolható a külső hálózati eszközök használata is.

Milestone Husky M20

milestone_husky_m20A Milestone Husky M20 asztali és rack-es kivitelként is funkcionáló max. 32 kamerát támogató NVR. Ez a Milestone által tervezett hardveren futó, előre telepített és NVR-re optimalizált XProtect® Professional verzióval felvértezett rögzítő.

A Husky M20 egy könnyen használható megfigyelő megoldás, ami lehetővé teszi az Ön számára, hogy testre szabjon az alkalmazottak feladatainak és képességeinek megfelelő rendszert. A cserélhető hard diskek lehetővé teszik a háttértároló egyszerű cseréjét a lehető legrövidebb idejű kiesés mellett, a 3 éves garancia pedig biztosítja Önt befektetésének értékállóságáról.

Milestone Husky M50

milestone_husky_m50A Milestone Husky M50 egy 2U méretű, rack-be szerelhető video rögzítő. Ezt az eszközt nagy teljesítményű video rögzítésre tervezték és egy előre telepített NVR-re optimalizált XProtect® Professional VMS szoftverrel szállítja a Milestone.

A Husky M50 ideális olyan telepítéseknél, amelyek élő video megfigyelést igényelnek és számtalan olyan szolgáltatással rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az incidensek gyors és hatékony kezelését. 128 kamera támogatásával és 64TB tárolókapacitásával a Milestone Husky M50 egy erőteljes integrált eszköz.

Milestone Husky M500A

milestone_husky_m500A Milestone Husky M500 Advanced egy 2U magas rack-be szerelhető - kategóriájában a legnagyobb teljesítményű - rögzítő megoldás, 600Mb/s rögzítő sebességével, osztályában a legalacsonyabb teljesítményfelvétellel és a video megfigyeléshez optimalizált hardverével akár 512 db kamera kiszolgálására is képes.

 


Ezt kínálja a Milestone Husky M500 Advanced NVR:

  • Osztályának legalacsonyabb fogyasztását
  • 1200 Mb/s rögzítési sebességet
  • Korlátlan tárkapacitás csatlakoztatható

Milestone Husky M550A

milestone_husky_m550aRedundáns tápegység, 10GbE CAT6 és korlátlan mennyiségű enterprise tároló - csak néhány olyan előny, melyet a Husky M550A. nyújt Önnek.

A Husky M550A az iparág első szerver osztályú NVR-e amely converged hálózati adapterrel rendelkezik és vezető a rögzítési sebesség tekintetében a 10GbE szegmensben.

 

Ezt kínálja a Milestone Husky M500 Advanced NVR:

  • A legalacsonyabb TCO-val rendelkező NVR
  • Az iparág legnagyobb teljesítményű NVR megoldása
  • Kisebb erőfeszítés és kockázat összehasonlítva egy telepítendő rögzítő rendszerrel