XProtect Video Menedzsment Platformok

A Milestone zászlóshajója az XProtect menedzsment szoftver. Széleskörűen skálázható, licencelési politikája alkalmazkodik az ügyfél igényeihez, képes együtt növekedni azokkal. Modern, magyar nyelvű kezelő felület, Smart, Web-es és mobil kliensek.

XProtect Essential+

XProtect_EssentialAz XProtect Essential+ egy ingyenes, teljes funkcionalitású VMS szoftver a piacvezető Milestone-tól. A Milestone Essential+ tökéletes választás azoknak a kis üzleteknek, ahol elegendő maximum 8 kamera az alkalmazottak és a tulajdon védelmére. Más rendszerek és alkalmazások is integrálhatók a rendszerbe és bármilyen internet képes eszközről elérhető. 30 másodperc alatt felbővíthető nagyobb Milestone rendszerre. Miért kezdene mással?

XProtect Express / Express+

XProtect_Express_ExpressA kisebb, egy telephelyes installációkra tervezett XProtect Express sorozat 48 kameráig bővíthető. Ezt a változatot azoknak ajánljuk, akiknek alap biztonsági igényeik vannak, illetve azoknak akik szeretnék olyan más rendszerekkel integrálni, mint pl. beléptető rendszer, videó analitikák és egyebek. Az Epress sorozat tökéletes választás kiskereskedelmi üzleteknek, parkolóknak és iroda épületeknek.

XProtect Professional / Professional+

XProtect_professional

Az XProtect Professional sorozat korlátlan kamera és szerver támogatással az a video menedzsment rendszer, amely a közepes méretű biztonsági igényeket hivatott kiszolgálni több épület, szerver vagy helyszín kiszolgálásával.Azoknak az ügyfeleknek lett optimalizálva, akiknek gyorsan fel kell ismerni és reagálni egy incidensre. Ilyenek például az iskolák, kórházak, múzeumok, termelő üzemek.

XProtect Expert

XProtect_ExpertAz XProtect Expert a közepes méretű és a nagy rendszerek VMS-e. Innovatív technológiára épül, amely biztosítja az integritást, a teljesítményt pedig hardver gyorsított videó dekódolással fokozza. Az XProtect Expert a megbízható, megszakításmentes video rögzítést a perem tárolók és a failover rögzítő szerverek használatával biztosítja.
A szoftver tartalmazza a központi menedzsmentet korlátlan számú szerver, kamera és felhasználó számára, ezáltal tökéletes választás a több telephellyel rendelkező cégek, szervezetek számára. A több rétegű térképekkel, riasztás kezeléssel, az integrált monitorfal szolgáltatással (opcionális), az XProtect Expert ideális azokhoz az alkalamzásokhoz (pl. stadionk, nagy raktárak, stb.) ahol aktívan használják a megfigyelést.

XProtect Corporate

XProtect_CorporateAz XProtect Corporate VMS rendszereket a nagy méretű és legmagasabb biztonsági igényű installációkhoz tervezték. Innovatív technológiájának köszönhetően biztosítja a video integritást a végpontok közöttIt és fokozza a teljesítményényt a hardware gyorsított video dekódolással. Ezen felül biztosítja a szerverek, kamerák, felhasználók központi adminisztrációját sok telephelyes környezetben. Az XProtect Corporate tartalmaz egy integrált video falat, amely hatékonyan segíti a kezelőket a kritikus szituációk körültekintő kezelésében. A szoftver támogatja a hibatűrő rögzítő szervereket, így tökéletes választás a kritikus infrastruktúrák védelméhez, amelyeknél elvárás a folyamatos rendelkezésre állás mind az élőkép, mind a rögzített videó vonatkozásában. Az iparág legnagyobb teljesítményű rögzítő motorjával a rögzítés sebessége minimum 3.1 GBit/s, az XProtect Corporate ideális olyan helyszínekre, (pl. repülőterek, kaszinók) ahol elvárt a 24/7 rendelkezésre állás.