Netavis

Az Osztrák-Magyar vegyesvállalatként működő Netavis termékei 2001 óta vannak jelen a magyar piacon, számos helyen biztosítva a folyamatos video felügyeletet. A Netavis erőssége a Linux alapokon működő video felügyeleti rendszer, amely rendkívül gazdaságosan használja a hardver erőforrásokat és hosszú időn keresztül megbízhatóan működik. A Netavis Warehouse megoldásai a kiskereskedelmi szektor számára nyújtanak korszerű üzleti intelligencia szolgáltatásokat.

Netavis Video Menedzsment Platformok
Az erős és nyílt video menedzsment és integrált video analitikai platformok egy nagyon rugalmas szoftver architektúrán alapulnak. Ez, a Netavis egy magas fokó skálázhatóságot biztosít. A felhasználók igényeinek rugalmas kiszolgálásához a NETAVIS Observer háromféle változatban létezik: a kis, egy szerveres installációktól a korlátlan számú kamerát, szervert és felhasználót kiszolgáló disztributált rendszerekig, amelyek számos kiegészítő modult tartalmaznak, valamint integrációs lehetőséget más rendszerekkel.
sMart Data Warehouse
A Netavis sMart Data Warehouse adatforrások széles köréből gyűjt és tárol adatokat, beleértve az iCAT Video Analytics adatait, és átalakítja azokat kulcsfontosságú teljesítménymutatókká. Csak egy pillantásra van szüksége bármelyik felhasználónak a képernyőre ahhoz, hogy meghozza a megfelelő döntést, a személyre szabott, felhasználó-specifikus információk alapján, amelyeket a sMart Data Warehouse nyújt. Minden adat egyszerűen összehasonlítható és kiértékelhető a mélyebb üzleti intelligenciáért. A rugalmas működés és a rengeteg személyre szabási lehetőség alkalmassá teszi a sMartot a különféle ügyféli igények kielégítésére.