Paxton

Az angol Paxton Access a beléptető rendszerek európai vezető gyártója. Termékeinek a magas minőség és az európai design mellett nagy erőssége az integrálhatóság.

Net2 sorozat
A Net2 az egy fejlett PC-alapú beléptető rendszer megoldás. A Net2-vel akár ezer ajtóval és 50 000 felhasználóval rendelkező helyszíneket kezelhet és vezérelhet központosítva. Gyorsan és egyszerűen személyreszabhatja csoportok és egyének hozzáférési jogosultságait az intuitív, felhasználóbarát szoftverrel.
Compact sorozat
Ideális teljesértékű beléptető megoldás beltéri (alacsonyabb biztonságú) ajtókhoz. Egy Compact rendszer egyesítve tartalmazza az olvasót és a vezérlőegységet, amelyeket gyorsan és egyszerűen telepíthet: csak csatlakoztasson egy tápegységet és egy zárat. A Compact rendszerek elérhetőek érintésmentes, mágnescsíkos kártyás és számbillentyűzetes kivitelben, és ideálisak kisebb helyszínekhez.
Switch2 sorozat
A Switch2 az egy teljesértékű megoldás, amely alkalmas kültéri, magas biztonságú alkalmazásra. Különálló vezérlőegységet és olvasót tartalmaz (a vezérlő biztonságos helyre telepíthető a szabotázs elkerülése érdekében), skálázható, könnyen kezelhető beléptető megoldás kicsi és közepes méretű telepítésekhez. A Switch2 ugyan azt az ötletes tokenkezelési rendszert használja, mint a Compact rendszer, elérhető érintésmentes, mágnescsíkos és számbillentyűzetes kivitelben.