Beléptető rendszerek

Beléptető rendszereink esetében is előnyben részesítjük a korszerű IP alapú megoldásokat, mert az a meggyőződésünk, hogy a mai kor kihívásainak ezek a rendszerek tudnak maradéktalanul megfelelni. 3 olyan gyártónk is van, amelyik különböző beléptető megoldásokat kínál. Közös jellemzőjük az integrálhatóság, az egységes infrastruktúra használat és a rugalmas felépítés, bővíthetőség.

Paxton
A Paxton Európa egyik vezető beléptető rendszer gyártója. Szinte kuriózumnak számít manapság, hogy a cég nem csak a fejlesztést, kereskedelmet és marketinget üzemelteti angliai központtal, hanem a gyártás is itt folyik. Ezáltal a minőségellenőrzés sem kerül ki a Paxton kezéből. Ennek is köszönhető, hogy a cég minden termékére 5 év teljeskörű "No question" típusú garanciát vállal. A Paxton termékeiről elmondható még, hogy különös gondot fordítanak a design-ra, így minden környezetbe tudunk ajánlani Paxton termékeket.
2N
A prágai központú 2N Telekomunikace a.s. elsősorban Intercom rendszereiről ismert. Azonban az utóbbi években látványos fejlesztéseket hajtottak végre a beléptető rendszerek területén, így ma már olyan megoldásokkal állnak a felhasználók rendelkezésére, melyek képesek kiszolgálni szinte bármilyen igényt, amely a beléptető rendszerekkel kapcsolatban felmerül. 
Axis
Míg az Axis neve elsősorban az IP alapú videó rendszerek területén cseng jól, addig talán kevesebben tudják, hogy a cég a beléptető rendszerek területén is kínál megoldásokat. A kínálatban vezérlők, olvasók, audiovizuális egységek és I/O modulok találhatók.