Hanwha

A Hanwha jelentős fejlesztéseket hajtott végre az előd termékeken, aminek következtében egy nagyon ütős portfóliót sikerült kialakítani. A kamerák képminősége igen figyelemreméltó, jelenleg a Wisenet X sorozatú kamerák fényérzékenysége a legjobb a világon ebben a kategóriában. Azóta a Wisenet P sorozat a mesterséges intelligenca területén hoz folyamatosan újdonságokat. A kínálatban a kamerákon kívül NVR-ek, VMS szoftverek, profi monitorok, kiegészítők széles választéka és természetesen fejlett video analitikai megoldások vannak. 

A Hanwha 2018-ban beindította STEP programját, amely azoknak a telepítőknek, integrátoroknak szól, akik szeretnének intenzívebben foglalkozni ezzel a márkával. A STEP számos előnyt kínál ezen cégeknek, kezdve a kiemelt műszaki támogatástól, a kiterjesztett garancián keresztül a kedvező árakig, amelybe a projekt árazás/védelem is beleértendő. Regisztráljon az ügyfélkapun és máris további információkat kaphat a STEP programról.

További részletek, tanácsadás, árajánlat kérés

Amennyiben szeretne részletesebben megismerkedni a Hanwha megoldásaival, a gyártó honlapján ezen a linken éri el a videó rendszereket angol nyelven.