A Wisenet kamerák díjakat nyertek szerte a világban

A mostanában útjára indított, könnyedén telepíthető Wisenet X Plus dóm kamera sorozat két kategóriában is nyert. Platinum díjat nyertek a HD videomegfigyelő kamera kategóriában a Security Today magazin nagynevű Govies Government Security Awards-ján (The Govies), továbbá nyertek a „Money-Saving Products” kategóriában a Buildings Media-nál.

A neves „The Govies” díjátadót az iparágvezető biztonságtechnikai magazin, a Security Today tartja, amelynek az olvasói között főként a kormányzati biztonsági szektorban tevékenykedők vannak. A díjakat a kiemelkedő biztonsági megoldások kapják olyan kritériumok szerint, mint minőség, innováció és felhasználóbarátság. A Buildings Media a több mint 74 000 észak-amerikai üzleti épülettulajdonosnak és létesítményfenntartónak szól, és információkat nyújt az létesítmények okos kezeléséről, működtetéséről és renoválásáról. A ‘Money-Saving Products’ díjak a Buildings Media szerkesztői adják, akik figyelembe veszik a termékek olyan kiadásokat csökkentő képességeit, mint az energiahatékonyság és a karbantartási költségek csökkentése.

Wisenet X Plus dóm kamerák

A Hanwha Techwin új Wisenet X Plus IP-alapú hálózati dóm kamerák úgy lettek tervezve, hogy jelentősen csökkentsék a telepítésre, beállításra és karbantartásra fordított időt.

A telepítési folyamatot egyszerűsítő négyrészes mágneses moduláris dizájnnal ellátott Wisenet X Plus dóm kamerák fel vannak szerelve számos más praktikus funkcióval is, amelyek segítik csökkenteni a telepítők helyszínen töltött idejét. Ilyenek például:

Mágnesek, amelyek a dóm házba rögzítik a szenzor modulokat
Előre megadott IP hálózati beállítások, a kameramodul dobozból való kivétele nélkül
A hálózati kábel átdugható a vízzáró részen keresztül egy műanyag RJ45 áttoló eszközzel, a kábelvég újbóli elkészítése nélkül
Egy motoros PTRZ fej, amellyel a telepítők távolról mozgathatják, dönthetik, forgathatják és nagyíthatják a lencse pozícióját, a kamera látószögének beállításához.
Ezek a funkciók az egyik leggyorsabban telepíthetővé és karbantarthatóvá teszik a Wisenet X Plus dóm kamerákat. Továbbá, a dóm kamerák akár 85°-ban dönthetők azért, hogy széles területet lefedjenek, különösen az alacsony belmagasságú telepítéseknél.

Security Industry Association Award Wisenet PNM-9320VQP

Az UHD felbontású Wisenet PNM-9320VQP, amely 4 szenzorral és egy különálló, mégis beépített PTZ kamerával van felszerelve, arra lett tervezve, hogy egy költséghatékony megoldást nyújtson objektumok detektálására és követésére nyílt területeken. Ez a kamera nyert a Video Surveillance Cameras HD kategóriában a New Product Showcase Awards díjátadón, amelyet a Security Industry Association (SIA) rendezett.

Mint az ISC West kiállítás zászlóhajós díjátadó programja, a New Product Showcase Awards az innovatív biztonságtechnikai termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat ismeri el.

Wisenet PNM-9320VQP

A cserélhető 2 és 5 megapixeles lencsemodulok lehetővé teszik a H.265-öt támogató Wisenet PNM-9320VQP beépített szenzorjainak, hogy együtt dolgozva 360°-ban rögzítsenek összesen akár 20 megapixeles felbontásban. Továbbá, a PNM-9320VQP 2 megapixeles 32-szeres zoomos PTZ kameraeleme automatikusan ránagyíthat és követhet mozgó objektumokat, vagy a felhasználó által előre beállított pozícióba mozoghat, amikor a többirányú kamera mozgásérzékelő funkciója jelez.

A Wisenet PNM-9320VQP közepére helyezett PTZ kamerával a Hanwha Techwin egy nagyon költséghatékony és kielégítő megoldást kínál széles és városi területek megfigyelésére, mint például parkolókéra, bevásárlóközpontokéra és raktárokéra. A telepítési és fenntartási költségek is alacsonyabbak, hiszen a felhasználók kiválthatnak ezzel a kamerával 5 db másik kamerát, mégis ugyan ahhoz a funkcionalitáshoz juthatnak.

E díjak egyértelműen bizonyítják, hogy a Hanwha Techwin (korábban Samsung Techwin) biztonsági kamera kínálata, a Wisenet, még mindig ütőképes.

További információkat a Hanwha Techwin weboldalán talál.